Kamping Kitsch Club maakt volledige line-up bekend: ontdek hier alle namen

Kamping Kitsch Club vervolledigt zijn line-up. Het grootste verkleedfestival van de Benelux nodigt op zaterdag 17 augustus ook Jean-Marie Pfaff, Peter Van de Veire, Xandee, Luc Steeno en Julie Vermeire uit in Kortrijk. Intussen verpulvert het anthem van dit jaar, ‘t Kortste Eind’ van Jebroer, al meteen in de eerste week alle records.

Meer beleving

Op de affiche staan ook dit jaar meer dan honderd artiesten. En daartussen staan alleen maar bekende namen. Uit een rondvraag van vorig jaar bleek dat de bezoekers nog meer beleving verwachten en de vrouwelijke bezoekers van de Kamping graag wat meer vrouwvriendelijke drankjes in het aanbod zien, net als wat meer aandacht voor de toiletten én de muziek. De organisatie heeft geluisterd: er wordt nog meer randanimatie voorzien, er is rosé en kriekbier en op de line-up enkel de meest gewilde artiesten van het moment, inclusief ‘Hitjes voor Titjes’-podium.

Van Xandee over Peter Van de Veire tot Jean-Marie Pfaff

Terug van toch een beetje weggeweest: Xandee. De zangeres scoorde twintig jaar geleden hits met Ay que calor en Life, waarmee ze naar het Eurovisiesongfestival mocht. In de jaren 90 was de zangeres samen met Sergio deel van Touch of Joy. Nu is Xandee klaar voor een comeback.

Dj, radiomaker en presentator Peter Van de Veire staat twee keer op Kamping Kitsch Club. Een eerste keer op het podium van de Mijn Stage, het hoofdpodium van het festival. Een tweede keer op het podium van ‘Hitjes voor Titjes’. Op dat tweede, even notoire podium, zal hij de artiesten ook aan elkaar praten.

Om de affiche te vervolledigen, heeft Kamping Kitsch Club ook Luc Steeno uitgenodigd. In de Slager Tente zal hij Ik mis je elke dag, Hij speelde accordeon en Ga dan brengen, hits die gebeiteld staan in het collectief geheugen van iedere Vlaming. Op de Mijn Stage staat Jean-Marie Pfaff, de beste keeper ter wereld. Ook Julie Vermeire (en lief Lau) zijn van de partij en zij kijken nu al uit naar hun optreden: “Ik had al jaren nachtmerries dat ik mijn dj debuut zou maken op Tomorrowland, maar nu komt mijn echte droom uit en mag ik draaien op Kamping Kitsch Club, het meest zotte festival, op slechts 5 minuten van mijn woonst. Dus wie weet komen Lau en ik wel in pyjama (lacht) wanneer we een uurtje hits voor kids gaan knallen.”

Anthem scheert hoge toppen

Intussen scheert het anthem van Kamping Kitsch Club hoge toppen. ‘t Kortste Eind’ van de immens populaire Nederlandse rapper Jebroer werd in de eerste week meer dan 220.000 keer gestreamd. Op videokanaal YouTube haalde de spraakmakende videoclip 100.000 views. Dat zijn extreme cijfers waarmee Jebroer alle voorgaande anthems het nakijken geeft.

De volledige line-up. © GF

Wie erbij wil zijn, wacht best niet te lang. De ticketverkoop van Kamping Kitsch Club loopt als een sneltrein. De voorlaatste wave is zo goed als uitverkocht. Daarna is het enkel nog in een rechte lijn naar een uitverkochte editie.

The post Kamping Kitsch Club maakt volledige line-up bekend: ontdek hier alle namen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Van Noorwegen en Egypte tot Kenia en de VS: de uitzonderlijke (leef)wereld van kroonprinses Elisabeth

Kroonprinses Elisabeth (22) verhuist naar de Verenigde Staten: ze gaat voortstuderen aan de prestigieuze universiteit van Harvard. Daarmee kan ze op de wereldkaart een nieuw land prikken dat haar leven heeft veranderd. Van haar vroegere kostschool in Wales en haar vaste zomervakanties op een Frans eiland tot haar historische reis naar Egypte: dit is ‘de wereld van Elisabeth’.

Lees meer »

LIVEBLOG VILLARREAL-REAL. 1-3! Enkele seconden na aansluitingstreffer zet Vazquez Real alweer op ruime voorsprong

Los Blancos reizen voor hun volgende wedstrijd af naar Villarreal. Courtois & co zijn reeds kampioen maar willen in de flow blijven in aanloop naar de Champions League-finale van begin juni. Villarreal moet dan weer winnen om nog een kans te maken op Europees voetbal. De Galacticos zullen het zonder Thibaut Courtois doen. Real-coach Ancelotti gaf op de persconferentie al

Lees meer »

Nico Clarysse volgt overleden Geert Wylin op als gemeenteraadslid in Ledegem

Het werd woensdagavond in Ledegem een gemeenteraad met een dubbel gevoel. De raad begon met een minuut stilte ter nagedachtenis van gewezen schepen en gewezen OCMW-voorzitter Geert Wylin (CD&V/VD). Zijn opvolger is partijgenoot Nico Clarysse (58) uit Ledegem. Hij legde de eed af.
The post Nico Clarysse volgt overleden Geert Wylin op als gemeenteraadslid in Ledegem appeared first on

Lees meer »

EIGEN KIJK. “De diskwalificatie van Joost Klein is helaas de wereld zoals die sinds enkele jaren wordt geboetseerd”

Het blijft de enige show waarbij een mens zichzelf hoort zeggen: “Staat die kerel echt in zijn bloot achterwerk?” en “Estland, waar ligt dat eigenlijk?” Sinds zaterdag is het ook een avond waarbij je moet hopen dat elke kandidaat het overleeft, en een organisatie vanalles doodzwijgt. Onze journaliste Nadine Van Der Linden keek met scoreblad in de hand, geamuseerd en

Lees meer »

“Slecht nieuws voor wie droomt van minder belastingen”: meer mensen aan de slag, maar toch zakt België weg op Europese ranglijst

Vijf jaar geleden zwoeren alle regeringen dat ze meer mensen aan de slag wilden in België. En dat is gelukt. Helaas ligt het tempo van onze progressie zo traag dat zelfs ‘kneusjes’ als Griekenland en Italië ons in het vizier krijgen. Hun werkzaamheidsgraad nadert met rasse schreden op die van België, blijkt uit een analyse van de UGent. Hoe komt

Lees meer »

“Mijn relatie met Ella Leyers was een belangrijke levensles”: de openhartigste bekentenissen van BV’s in podcasts

Verdient een BV veel geld, intieme bekentenissen over het vaderschap en het trauma van een scheiding: het zijn onderwerpen die bekende Vlamingen liever niet delen met het publiek. Toch lijken in podcasts al die remmingen weg te vallen. Onder meer Rik Verheye (37), Average Rob (33), Tom Waes (55) en Lotte Vanwezemael (31) laten het achterste van hun tong zien.

Lees meer »

“Enkele tientallen” bussen van De Lijn staan aan de kant wegens faillissement Van Hool

De Vlaamse openbaarvervoersmaatschappij De Lijn heeft op dit moment “enkele tientallen” bussen aan de kant staan als gevolg van het faillissement van Van Hool, zo bevestigt een woordvoerder dinsdag. Naarmate de tijd vordert, verwacht het bedrijf dat dat aantal nog zal toenemen en dus is men “zeer bezorgd”. “Er is een bijzondere werkgroep opgericht die bekijkt welke acties we kunnen

Lees meer »

Hitmusical ‘Grease’ krijgt met Tinne Oltmans (Sandy) en Danny Dorland (Danny) een droomkoppel

Vlaanderen mag zich opmaken om dit najaar overspoeld te worden door een ware epidemie. Een niet te stuiten opstoot van het Greasevirus kondigt zich namelijk aan. Symptomen: jeukende dansbenen, een zonnig humeur, dromen over zwoele zomernachten, aanstekelijke liedjes die niet uit het hoofd te krijgen zijn en een onstuitbare drang naar strakke jeans, leren jekkers, brylcream en popcorn. Enige remedie

Lees meer »

Gouverneur roept dossier zeiljacht Tomidi terug naar de haven

Na een klacht van Alternatief24 heeft de gouverneur de beslissing van de gemeenteraad, om de schenking van het zeiljacht Tomidi te aanvaarden, vernietigd. “De gouverneur noemt de beslissing onzorgvuldig. Het gemeentebestuur heeft deze beslissing overhaast genomen, zonder visie en zonder zicht op de kosten”, aldus Vicky Dereere.
The post Gouverneur roept dossier zeiljacht Tomidi terug naar de haven appeared

Lees meer »