“Hij verwaarloost zijn kinderen voor haar”: Ex-partner doet haar boekje open over nieuwe liefde van Britney Spears

Britney Spears (42) lijkt opnieuw de liefde te hebben gevonden bij haar voormalige werknemer én ex-gevangene Paul Richard Soliz. De geruchtenmolen begon enkele maanden geleden al te draaien, maar nu is de man ook aan haar zijde gespot toen de zangeres naar het ziekenhuis werd gebracht. En nu de relatie dus bevestigd lijkt te zijn, doet zijn ex haar verhaal. “Hij is een onverantwoordelijke vader met negen kinderen.” 

Meer krantenkoppen in België

Na megadiscotheken en typische nineties-sound pronkt België met tal van top-dj’s: waar staat ons land binnen de elektronische muziek?

Met Amber Broos en Amelie Lens staan er grote Belgische namen op de affiche van technofestival Extrema Outdoor, een van de openers van het festivalseizoen dit weekend. Ons land heeft sinds de jaren 90 een rijke traditie in verschillende genres binnen de elektronische muziek. Welke status heeft België 30 jaar na die piekperiode binnen die scene?

Lees meer »

Verongelukte helikopter Iraanse president gevonden: “Geen teken van leven”

De Iraanse staatstelevisie meldt dat de reddingsdiensten “geen teken van leven” hebben vastgesteld in de zondag verongelukte helikopter die de Iraanse president Ebrahim Raisi aan boord had. De helikopter werd deze ochtend vroeg gelokaliseerd, na een lange zoekactie in slechte weersomstandigheden. De helikopter, waar ook de Iraanse buitenlandminister in zat, stortte neer op de flank van een berg in noorden

Lees meer »

Antwerpse politie verzegelt garage die wagens verhuurt aan drugscriminelen

Een garage in de Montignystraat die wagens verhuurt aan het drugsmilieu is verzegeld door de Antwerpse politie. De politie heeft ook de boekhouding van de garage in beslag genomen. "Er wordt ook gekeken of er sprake is van witwaspraktijken", zegt woordvoerder Kim Bastiaens. In april was er ook al een gelijkaardige controleactie in een garage in Aartselaar.

Lees meer »

Bedreigde kaalkopibis geboren in Zoo Antwerpen

In Zoo Antwerpen is onlangs een zuidelijke kaalkopibis uit het ei gekropen. De verzorgers hebben het kuiken apart genomen omdat de ouders erg onervaren en onhandig zijn, en de sterk bedreigde diersoort elke succesvolle voortplanting erg goed kan gebruiken.

Lees meer »

FACTCHECK. Heeft miljardair Roland Duchâtelet gelijk en is een rijkentaks een maat voor niets?

Waarom staan Belgische kopers niet in de rij om armlastige voetbalclubs zoals Standard over te nemen? Door de rijkentaks waarmee linkse partijen de kiezer hopen te verleiden, zo vertelde ex-eigenaar en miljardair Roland Duchâtelet in een opvallend interview aan HLN Sport. Veel landen gingen al overstag voor een rijkentaks, maar voerden hem daarna weer af. Heeft Duchâtelet gelijk: heeft een

Lees meer »

Horloges F1-legende Michael Schumacher geveild

Acht horloges die eigendom waren van de legendarische F1-piloot Michael Schumacher zijn dinsdag geveild in het Zwitserse Genève. De meest waardevolle ging onder de hamer voor omgerekend zo’n 1,2 miljoen euro. Daarbij komt voor de koper nog tussen de 20 en 26 procent commissie voor het veilinghuis Christie’s.

Lees meer »

Neergeschoten Slowaakse premier Fico na tweede operatie gestabiliseerd

De toestand van de bij een aanslag levensgevaarlijk gewond geraakte Slovaakse premier Robert Fico is gestabiliseerd, maar blijft ernstig. Dat maakte minister van Gezondheid Zuzana Dolinkova zaterdag bekend aan het ziekenhuis in Banska Bystrica waar Fico opgenomen werd. Een tweede operatie, vrijdag, geeft reden tot optimisme, voegde vicepremier en minister van Defensie Robert Kalinak toe.

Lees meer »