Vrouw naar ziekenhuis nadat ze zich verbrandt met bijtend product op trein

Een vrouw is zaterdag verbrand door een bijtend product op een trein in Ottignies. Dat melden de hulpdiensten van Waals-Brabant. Het slachtoffer is opgenomen in het ziekenhuis.

 

Meer krantenkoppen in België

Jos D’Haese (PVDA) na historisch resultaat in Antwerpen: “De Wever mag zich zorgen beginnen te maken voor 9 oktober”

Raoul Hedebouw werd voor de stembusgang in het Waals parlement kopje-onder geduwd door de Franstalige liberalen van MR en Les Engagés. Wat een verschil met de PVDA in Antwerpen: daar scoorde de partij 22% van de stemmen. Is Jos D’Haese, de 31-jarige lijsttrekker voor het Vlaams Parlement, het nieuwe godenkind van extreemlinks? “Mijn X-factor heeft allicht bijgedragen tot dit resultaat,

Lees meer »

Karel Platteau: “Er zat een indiaan in dichter Guido Gezelle”

Is Guido Gezelle 125 jaar na zijn dood nog relevant? “Meer dan ooit: hij was klimaatactivist, kwam op voor diversiteit en hechtte groot belang aan spiritualiteit”, zegt Karel Platteau, voorzitter van het Guido Gezellegenootschap; “Er schuilt een indiaan in deze Brugse priester-dichter.”
The post Karel Platteau: “Er zat een indiaan in dichter Guido Gezelle” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Flavas is een uniek en erg toegankelijk biertje”: driesterrenrestaurant Boury en stadsbrouwer Kazematten slaan handen in elkaar

Het driesterrenrestaurant Boury heeft de krachten gebundeld met de stadsbrouwerij Kazematten uit Ieper om een eigen bier op de wereld te zetten. Flavas is een blond en kruidig gerstenat en smaakt meteen naar meer. “Wie onze creatie drinkt, moet meteen zin hebben in een tweede glas.”
The post “Flavas is een uniek en erg toegankelijk biertje”: driesterrenrestaurant Boury en

Lees meer »

“Realistisch is het niet, maar we draaien geen docu”: Peter Bulckaen na de hersenbloeding van Mathias in ‘Familie’

Net zoals in het echte leven was het serieus schrikken voor de ‘Familie’-personages toen Mathias opeens in elkaar stuikte en een hersenbloeding bleek te hebben. Gevolg: Mathias zit met een spraakgebrek en moet nog maanden revalideren. De soapfans zijn het er alvast unaniem over eens dat Peter Bulckaen (58) dezer dagen fantastisch sterke acteerprestaties neerzet. Hoe heeft hij zich voorbereid

Lees meer »

Oud-minister Luc Martens gearresteerd (en terug vrijgelaten)

Luc Martens, ereburgemeester van Roeselare, is vorige week gearresteerd door de federale gerechtelijke politie in zijn flat in Roeselare. De oud-minister mocht daags nadien de cel alweer verlaten en staat sindsdien onder voorwaarden.
The post Oud-minister Luc Martens gearresteerd (en terug vrijgelaten) appeared first on KW.be.

Lees meer »