Ruzie tussen mama en zoon van Nicolas Cage loopt uit de hand: Christina Fulton gespot met blauw oog

Christina Fulton (56) werd onlangs in de straten van Los Angeles gespot met een blauw oog. Volgens een bron aan ‘TMZ’ zou ze dit hebben opgelopen tijdens een ruzie met haar zoon, Weston Cage (33) – die ze deelt met Nicolas Cage (60). 

Meer krantenkoppen in België

Poetins meest hilarische benoeming ooit: vader vond corruptie uit, zoon moet die nu gaan bestrijden

In Rusland gaat Boris Kovaltsjoek (46) het Rekenhof leiden. Een opmerkelijke keuze, want in die rol wordt hem de strijd tegen corruptie toevertrouwd. En die corruptie is zowat uitgevonden door de Kovaltsjoeks. Vader Joeri (72) geldt als de persoonlijke bankier van Poetin, versluisde meer dan een miljard naar belastingparadijzen en profiteert nu volop van de oorlog. Een portret van de

Lees meer »

Het hallucinante telefoontje van jongetje van tien naar de politie: “Papa heeft mama neergestoken. Ze heeft kindje in haar buik”

“Papa heeft mama neergestoken. Ze heeft een kindje in haar buik.” Dat hallucinante telefoontje loopt zondagmorgen binnen bij de politie van Antwerpen. Aan de andere kant van de lijn spreekt een jongetje van 10 jaar. Hij geeft de politie zijn adres. Enkele minuten later stappen de hulpdiensten het appartement binnen. De mama is overleden, de papa verkeert in levensgevaar.

Lees meer »

KVO-supporter Mila (21) ziet haar club ten onder gaan en organiseert een mars om afscheid te nemen: “Nog één keer allemaal samenkomen”

Ze is nog maar 21 jaar, maar al elf jaar trouwe supporter van KV Oostende. Mila Provoost was er elke wedstrijd bij en nu moet ze, zoals veel supporters, toekijken hoe haar geliefde club binnenkort officieel het faillissement zal aanvragen. Het is voor veel Oostendenaars een zware domper, omdat de hoop echt leefde dat het nog goed zou komen. “Eerlijk

Lees meer »

Klassegoals van Union en Anderlecht, tranen bij geblesseerde Thiago: alle JPL-hoogtepunten op een rij

Wat was het bij momenten genieten geblazen op de achtste speeldag van de play-offs. Met een slot aan 200 kilometer per uur in Club-Union – een match waar een klassegoal maar ook tranen vielen. Pareltjes waren er ook te bewonderen in Anderlecht-Genk, dat ook even onderbroken werd voor een eerbetoon. Bekijk hieronder alle hoogtepunten en samenvattingen van de speeldag.

Lees meer »

“Ergste overstromingen ooit in Voeren waarschijnlijk als ramp erkend” – Tegen 17 uur opnieuw elektriciteit in Moelingen

De overstromingen die Voeren in de nacht van vrijdag op zaterdag hebben getroffen, zijn “de ergste in de geschiedenis” van de Limburgse gemeente. “Bij sommige inwoners kwam het water in hun huizen op borsthoogte te staan, verschrikkelijk om mee te maken”, aldus een aangeslagen burgemeester Joris Gaens. Ondertussen is het water gezakt en kunnen bewoners naar hun huizen terugkeren. De

Lees meer »

Nemen we binnenkort gewoon een gelletje tegen een kater?

Hoopgevend nieuws voor wie zich na een stevige avond aan de toog weleens belabberd voelt: Zwitserse wetenschappers hebben een gel ontwikkeld die katers na alcohol uit de wereld kan helpen. Hoe werkt zo’n gelletje dan? Word je dan ook niet meer dronken? En hoe snel kan dit op de markt komen?

Lees meer »

Flakkadoodrijder (32) bekent brandstichting in woning van eigen broer

De 32-jarige man uit Houthulst, die sinds vorige week in de cel zit op verdenking van brandstichting in het huis van zijn eigen broer, heeft de feiten bekend. Dat bevestigt zijn advocaat, Mathieu Langerock. Volgens onze informatie was de man op het moment van de feiten onder invloed, hoewel het niet duidelijk is van wat.

Lees meer »