Ronny en Jenny zijn 65 jaar getrouwd

Ronny Georges D’Haene uit Menen werd samen met zijn vrouw, Jenny Marie Braeckevelt, feestelijk ontvangen in het stadhuis te Menen. Ronny werd geboren te Kortrijk op 5 april 1938 en Jenny te Lauwe op 5 maart 1939. De jubilarissen gaven elkaar het jawoord te te Lauwe op 11 april 1959. Ze wonen sinds 1959 in de Dronckaertstraat Lauwe. Ronny werkte heel zijn leven als slachter in het slachthuis te Kortrijk en Spiere-Helkijn, Jenny werkt steeds als naaister.

Ze hebben drie kinderen: Dirk, Patrick en Ludwig. Daarnaast zijn er ook zeven kleinkinderen: Koen, Emma, Thomas, Nick, Daan, Kevin en Kenneth en vier achterkleinkinderen: Finn, Chleo, Juliette en Charlotte. (NVM)

The post Ronny en Jenny zijn 65 jaar getrouwd is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Gilles (32) maakt zich op voor Kortrijk Loopt: “Leuke voorbereiding op marathon van Berlijn”

Traditioneel staat op pinkstermaandag Kortrijk Loopt op de kalender. Een loopfeest waar enkele duizenden, vooral streekgenoten, sportievelingen zich aan 6 of 11 kilometer wagen. Een van de deelnemers dit jaar is marathonloper Gilles Honoré.
The post Gilles (32) maakt zich op voor Kortrijk Loopt: “Leuke voorbereiding op marathon van Berlijn” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee doden en honderden gewonden bij rellen in Nieuw-Caledonië

Bij rellen in Nouméa, de hoofdstad van Nieuw-Caledonië, zijn dinsdagnacht twee personen om het leven gekomen. Dat zegt de Hoge Commissaris van de Republiek, Louis Le France. Sinds maandag zijn er rellen aan de gang op de eilandengroep in de Stille Oceaan. Er zouden ook honderden gewonden gevallen zijn.

Lees meer »

Fluxys worstelt met Russische lng

22:07 Op zijn aandeelhoudersvergadering heeft Fluxys Belgium zich moeten verdedigen tegen de kritiek dat het niets doet om de overslag van Russisch gas tegen te houden. Het gasbedrijf zegt dat het nu wettel…

Lees meer »

NIEUW. Met 1 account inloggen op 5 nieuwsmerken

Sinds vandaag is jouw GVA-account een Mediahuis-account. Dit betekent dat je voortaan met 1 e-mailadres en wachtwoord kan inloggen bij alle nieuwsmerken van Mediahuis: Gazet van Antwerpen, het Nieuwsblad, De Standaard, Het Belang van Limburg en De Gentenaar.

Lees meer »