Nieuwe bom bij Standard: Pierre Locht neemt ontslag als CEO

Het blijft stormen bij Standard. CEO Pierre Locht heeft ontslag genomen bij de Rouches. Hij zou in april z’n ontslag hebben ingediend. Locht is momenteel bezig aan zijn opzegtermijn. 

Meer krantenkoppen in België

“Hij doet dit niét voor het geld”: Jean-Marie Pfaff wil dat WK-truitje van Maradona, dat hem ruim 1 miljoen euro kan opleveren, “verder leeft”

Eenmaal, andermaal… Het shirt dat Diego Maradona droeg in de halve finale van het WK 1986 tegen de Rode Duivels wordt geveild. De waarde wordt tot zo’n 1,1 miljoen euro geschat en opvallend: het is Jean-Marie Pfaff die het unieke stuk van de hand doet. “Hij wil dat het shirt verder leeft”, zegt dochter Kelly.

Lees meer »

Brecht en Jamaica kajakken van Kortrijk naar Parijs voor goede doel: “Goed voor 378 kilometer en 43 sluizen”

Deze ochtend zijn Brecht Vierstraete (27) en Jamaica Crevits (41) met de Kortrijkse Broeltorens als vertrekpunt in kajak vertrokken naar Parijs. Met het initiatief genaamd ‘Kajakkers met een Hart’ zamelen ze geld in voor de afdeling niet-aangeboren hersenletsels van het AZ Groeninge. Brecht had namelijk in januari 2022 een werkongeval met een schedelbreuk en hersenbloeding tot gevolg.
The post

Lees meer »

Andreas en Lydia zijn een diamanten paar

Andreas Demol en Lydia Soenens zijn 60 jaar getrouwd. André is afkomstig van ‘t Motje in Roeselare en werkte tot aan zijn pensioen bij de firma Vandemoortele in Izegem. Lydia is afkomstig van op de Haaipander in Ingelmunster, werkte 18 jaar bij de firma Neyrinck in Lendelede en was daarna nog 20 jaar huishoudster bij
The post Andreas en

Lees meer »

Duitsers tonen duidelijke interesse in miljoenen panden in Knokke-Heist: 1 op de 6 kopers van Duitsland

1 op de 6 kopers van exclusieve miljoenenpanden aan de Belgische Oostkust is afkomstig uit Duitsland. Specifiek gaat het om vastgoed in Knokke-Heist en Cadzand. Dat blijkt uit een analyse van de gespecialiseerde vastgoedkantoren Cambier-De Nil in Knokke-Heist en Verhage-Lemahieu uit Cadzand. “Sinds 2019 is het aandeel Duitse klanten opvallend toegenomen. Vaak gaat het om vermogende Duitsers uit de regio

Lees meer »

Anja en Steven wonen met hun gezin in een zwarte doos: “Soms staan er mensen in onze achtertuin: ‘We komen een keer kijken’. Dat is er toch wat over”

Vraag in het Vlaams-Brabantse Humbeek naar ‘the black box’ en het zal niet lang duren of je staat voor de woning van de familie Van Campenhout. Het indrukwekkende zwarte spiegelhuis is de thuis van Anja (53) en Steven (55), Nina (21) en Maura (23). En van Vic (13) natuurlijk, de jongste van het gezin, die furore maakt in de autosport

Lees meer »

Hollywoodsterren reageren op beslissing van Joe Biden om uit de presidentsrace te stappen: “We moeten dankbaar zijn voor zijn inzet”

“Hij herstelde eerlijkheid, waardigheid en integriteit in het ambt na vier jaar van leugens, misdaad, schandalen en chaos.” Verschillende Hollywoodsterren hebben gereageerd op het nieuws dat Joe Biden zich teruggetrokken heeft uit de race om het Amerikaanse presidentschap. Onder meer Lil Nas X, Cardi B en John Legend lieten van zich horen. “Bedankt voor je leiderschap.”

Lees meer »

“Zorgeloze Spelen zijn onmogelijk, dat is wellicht het gevoel waar de daders op uit zijn”

Terwijl elke vierkante centimeter van Parijs in de gaten wordt gehouden door 45.000 politieagenten, 10.000 militairen, drones en scherpschutters, hebben criminelen andere locaties uitgekozen om in alle rust de start van de Olympische Spelen te dwarsbomen. Bovendien heeft niet alleen wie op weg is naar de Spelen pech. Maar ook families die hun vakantie wilden inzetten.

Lees meer »