Marie Van Riet uit Knokke-Heist met Belgische squashploeg Europees kampioen

België is Europees kampioen squash geworden bij de vrouwen landenteams. Het team met de Geelse zussen Nele en Tinne Gilis en ook Marie Van Riet uit Knokke-Heist versloeg Engeland met 2-1.

Nele won haar wedstrijd. Marie Van Riet verloor met 3-0 en zo kwamen de Engelsen in Zurich langszij. Tinne Gilis zette het recht in de laatste en beslissende wedstrijd. Chloé Crabbé kwam niet in actie. Een unieke belevenis voor de dames, want het is nog maar de derde keer dat Engeland werd geklopt in de finale van het EK squash voor landen sinds het ontstaan ervan.

Marie Van Riet greep eerder dit jaar de Belgische titel bij de A-speelsters, in afwezigheid van de zussen Gilis. Met haar club Olympia Hasselt was ze daarna goed voor een gouden medaille op het Belgisch kampioenschap voor teams.

(ACR)

The post Marie Van Riet uit Knokke-Heist met Belgische squashploeg Europees kampioen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Bruggeling (52) krijgt tien jaar zwembad- en speelpleinverbod voor betasting tienjarig meisje in Bredene: “Ik ben wat onvoorzichtig geweest”

Zestien jaar nadat hij een jarenlange celstraf kreeg opgelegd voor de verkrachting van zijn eigen dochter betastte Ronny D. (52) een 10-jarig meisje in het zwembad van Bredene. Naar eigen zeggen wou de Bruggeling haar enkel op een drijfmat helpen, maar was hij daarbij wat ‘onvoorzichtig’. De rechtbank achtte de feiten bewezen, maar stuurt D. niet opnieuw naar de cel.

Lees meer »

Victoria’s Secret Fashion Show keert na zes jaar terug

De Victoria’s Secret Fashion Show keert komende herfst na bijna zes jaar terug. Dat meldt de organisatie achter de wereldberoemde catwalkshow, die ook bij ons op televisie werd uitgezonden. Het merk wil de show nieuw leven inblazen met een inclusievere versie van de modeshow.

Lees meer »

Willy en Annie varen in briljanten huwelijksbootje: “De vonk sloeg meteen over”

Willy Van de Velde (92) en Annie De Zutter (85) zijn maar liefst 65 jaar getrouwd. Een speciale huwelijksverjaardag die het koppel niet onopgemerkt voorbij liet gaan. Om deze bijzondere gelegenheid uitgebreid te vieren, verzamelden ze samen met hun familie in restaurant Artisan, waar ze genoten van een lekker etentje.
The post Willy en Annie varen in briljanten huwelijksbootje:

Lees meer »