Gastvrije wc’s in Brussel, de redders in nood: “Ik heb liever dat mensen in mijn zaak naar het toilet gaan dan dat ze op straat hun behoefte doen”

Ruim 65 Brusselse handelaars stellen hun wc’s gratis toegankelijk. Zo wil Brussel een einde maken aan de toiletongelijkheid en het tekort aan openbare toiletten.

 

Meer krantenkoppen in België

“‘Denis, wat is er gaande?’, plaagde iedereen me al”: matchwinnaar Odoi geeft steek terug – Riemer: “Teleurstelling enorm”

Club Brugge in de pole. Dankzij zowaar Denis Odoi (35), in 2013 nog weggestuurd bij Anderlecht. Maar blauw-zwart weet dat het nog niet helemaal binnen is, tegen net de buren van Cercle volgende zondag. Anderlecht likt zijn wonden en blijft vooral na de tegengoal op stilstaande fase gefrustreerd achter. Stroeykens: “Wie Odoi moest dekken? Ik ga geen namen noemen.”

Lees meer »

Cultuurhuis De Leest ‘boert goed’ met zeer succesvolle voorverkoop: al voor 70.000 euro aan tickets verkocht

Met de slogan “De Leest boert goed” startte het Izegemse cultuurhuis De Leest op zaterdag 18 mei de voorverkoop voor het najaarsprogramma 2024. “En die slogan blijkt ook uit het zeer hoge aantal ticketkopers tijdens de voorverkoopdag. Het ziet er zelfs naar uit dat we van een record kunnen spreken”, zegt een tevreden schepen van Cultuur Kurt Himpe (N-VA).

Lees meer »

Video: tuinhuis vat vuur in Sint-Michiels

Zondagavond even over 19 uur is brand uitgebroken in een tuinhuis van een woonhuis in de Galbertuslaan in Sint-Michiels, Brugge.
The post Video: tuinhuis vat vuur in Sint-Michiels appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Mijn relatie met Ella Leyers was een belangrijke levensles”: de openhartigste bekentenissen van BV’s in podcasts

Verdient een BV veel geld, intieme bekentenissen over het vaderschap en het trauma van een scheiding: het zijn onderwerpen die bekende Vlamingen liever niet delen met het publiek. Toch lijken in podcasts al die remmingen weg te vallen. Onder meer Rik Verheye (37), Average Rob (33), Tom Waes (55) en Lotte Vanwezemael (31) laten het achterste van hun tong zien.

Lees meer »