Cotton Kitchen opent de deuren in Westwing Tower

Op de benedenverdieping van de Westwing Tower openden Chaëlle Danneels (31) en Thijs Gelaude (33) donderdag de deuren van de tweede vestiging van Cotton Kitchen. “Wat begon als een zijprojectje tijdens de coronacrisis is uitgebreid tot een groot en divers concept. Door de nabijheid van heel wat bedrijven en het ziekenhuis en heel wat passage geloven we alsmaar meer dat we ook hier in Roeselare kunnen slagen.”

Chaëlle Danneels en Thijs Gelaude uit Wingene hebben al een indrukwekkend parcours afgelegd binnen de horecasector. Chaëlle was vooral actief in het hotelwezen, Thijs werkte in verschillende sterrenrestaurants. Net voor de coronacrisis startte het koppel met Catering Cachette. “Onze afhaalmenu’s sloegen erg aan. Sindsdien doen we ook trouwfeesten en andere evenementen. Catering Cachette draait nog steeds op volle toeren.” Tijdens de coronacrisis, waar evenementen minder mogelijk waren, kreeg het koppel de vraag om een foodbar te openen in Kortrijk. “Cotton Kitchen bestaat nu al drie jaar en doet het erg goed. Wat begon als een zijprojectje is inmiddels erg gegroeid. We brengen nu hetzelfde concept naar Roeselare op misschien een nog wel betere locatie, vlakbij tal van bedrijven, het ziekenhuis en een belangrijke verkeersas.”

De nieuwe horecazaak palmt de benedenverdieping van de Westwing Tower in. Catering Cachette is telkens open van maandag tot en met zaterdag en dit van 7 uur tot 17.30 uur. “Klanten kunnen hier ’s ochtends genieten van een ontbijtje, ’s middags zijn er verschillende opties. Van een lichte lunch tot wraps, pokébowls, salades of een soepje. Iedere week bieden we andere gerechtjes aan. Telkens vers.” ’s Middags kan men in de zaak smullen van gebakjes of genieten van een koffie. “Dit is ook de ideale locatie voor een vergadering, daarvoor voorzien we twee ruimtes. We willen de plaatselijke bedrijven ook dichter bij elkaar brengen door het organiseren van afterworkevenementen.” In Cotton Citchen Roeselare is er plaats voor een tachtigtal gasten, buiten komt nog een terras voor een veertigtal klanten. “Maar hier kan men gewoon iets lekkers komen afhalen.”

Met de opening van een tweede vestiging van Cotton Kitchen is het voor Chaëlle en Thijs extra druk. “Zonder ons team en trekker Leontien Demuynck zou het ook niet mogelijk zijn om Catering Cachette met Cotton Kitchen te combineren.”

The post Cotton Kitchen opent de deuren in Westwing Tower is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Knokke-Heist pakt uit met internationaal variétéspektakel ‘Grand Show: Folie Royale’ : “We brengen hier hedendaags variété van wereldniveau!”

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist, Marc Coucke en Ben Van den Keybus brengen deze zomer de grote dagen van Knokke-Heist opnieuw tot leven in het Grand Casino Knokke.
The post Knokke-Heist pakt uit met internationaal variétéspektakel ‘Grand Show: Folie Royale’ : “We brengen hier hedendaags variété van wereldniveau!” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste communie in Esen

Op donderdag 9 mei was het voor twaalf kinderen een feestelijke dag, want ze mochten voor de eerste keer naar de communie gaan. Priester Geert Rosseeuw ging de eucharistie voor, juf Annelien Logghe had de kinderen uitstekend voorbereid op deze mooie dag en Claude Vindevogel begeleidde de kinderen op het orgel. Op de foto Ozzgres
The post Eerste communie

Lees meer »

Jozef (90) stopt met handboogschieten: “Ik heb mijn materiaal aan een jonge schutter geschonken”

Jozef Anseeuw uit Sint-Andries werd onlangs gevierd voor zijn vijftig jaar lidmaatschap bij de Koninklijke Handbooggilde Sint-Sebastiaan op het domein Koude Keuken in Sint-Andries. Sinds kort is de Bruggeling gestopt met handboogschieten, maar hij gaat er nog graag langs.
The post Jozef (90) stopt met handboogschieten: “Ik heb mijn materiaal aan een jonge schutter geschonken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik lag 25 meter diep in ravijn”: paniek in Giro wanneer verschillende ploegen na zware val op zoek gaan naar Jenthe Biermans

Jenthe Biermans (28) beleefde in de vijftiende rit van de Giro even de schrik van zijn leven. De Belg van Arkéa-B&B Hotels crashte in de koninginnenrit in de afdaling van de Mortirolo-pas in een ravijn en viel 25 meter diep. Vier ploegen kwamen hem meteen zoeken. “Ze vonden me niet direct. Het was even vol paniek.” Als bij wonder bereikte

Lees meer »

LIVE. Trucker was ooggetuige van drieste aanval in Normandië: “Cipier lag op de grond, met bebloede handen aan zijn hoofd”

Twee cipiers werden doodgeschoten, twee anderen verkeren in kritieke toestand. Dat is de zware balans van een raid in het Franse departement Eure (Normandië) gisterochtend op een busje dat gedetineerden vervoert. De gevangene, de 30-jarige crimineel Mohamed Amra, kon zo ontsnappen. Inmiddels zijn twee uitgebrande voertuigen teruggevonden, maar de daders en de gevangene zijn nog altijd op de vlucht. De

Lees meer »

Helft van de patiënten met hoge bloeddruk stopt voortijdig met behandeling

De helft van de patiënten met hypertensie (hoge bloeddruk) houdt zich niet aan de voorgeschreven langetermijnbehandeling. Dat blijkt uit een rapport van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). De foute behandeling van hypertensie kost in Europa jaarlijks aan 200.000 mensen het leven. Daarom lanceert het Belgisch Hypertensie Comité een campagne om patiënten bewust te maken van de risico’s.

Lees meer »