SWEET-SWITCH® verplaatst hoofdkantoor naar Westwing Tower in Roeselare: “Past perfect bij de groei die we willen aanhouden”

SWEET-SWITCH®, het toonaangevende suikervrije merk, heeft zijn intrek genomen in de ultramoderne Westwing Tower in Roeselare. Een verhuizing vanuit Torhout die in lijn ligt met de doelstellingen van zaakvoerder Sven Algoet (47). “We groeien en willen blijven groeien. Hier kunnen we 100 procent knallen en ervoor zorgen dat we in nog meer landen en met nog meer producten beschikbaar zijn.”

Suikervrij

SWEET-SWITCH® werd in 2012 opgericht door Sven Algoet uit Torhout. “We zijn gestart met de overtuiging dat lekker en gezond samen kunnen gaan”, vertelt de zaakvoerder. “Dat wil zeggen: als het niet lekker is, dan heeft het geen zin. En als het niet gezond is, dan is het niet voor ons. Zo staat ‘gezond’ voor ons gelijk aan ‘suikervrij’ en zijn we ervan overtuigd dat je een product gerust zoet kan laten smaken zonder er suiker aan toe te voegen. Het type van producten die wij aanbieden, zijn die waar standaard veel suiker in zit, maar dan uiteraard suikervrij. Zoals chocolade, koekjes en snoep. Wij bieden deze producten aan via onze webshop en zijn de enige verdeler voor de drie grote spelers: Carrefour, Colruyt en Delhaize.”

Momenteel exporteert SWEET-SWITCH® naar 45 landen, van Japan tot Chili met België als thuismarkt. Toch ziet zaakvoerder Sven nog heel wat groeimogelijkheden. Daarom verhuisde het bedrijf recent naar de ultramoderne Westwing Tower in Roeselare. “Ons kantoor in Torhout werd structureel te klein. Waarom dan specifiek Roeselare? De Westwing Tower behaalde het Outstanding label, dat is het allerhoogste certificaat op vlak van duurzaamheid. Door ons hier te vestigen, willen wij dus ook een statement maken. Ook de locatie is perfect, pal aan de autosnelweg. We zijn hier vlot bereikbaar voor alle uithoeken van de provincie. Er is hier ook voldoende plaats voor de groei die we willen blijven aanhouden. Momenteel zijn we met vier vaste medewerkers op kantoor, maar er is plaats voor een vijfvoud. Binnen vijf jaar is het ook onze bedoeling om maal tien te gaan in omzet”, besluit de ambitieuze zaakvoerder.

The post SWEET-SWITCH® verplaatst hoofdkantoor naar Westwing Tower in Roeselare: “Past perfect bij de groei die we willen aanhouden” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Europese Commissie labelt Booking.com als digitale ‘poortwachter’ en legt het bedrijf strengere regels op

De Europese Commissie heeft Booking als ‘poortwachter’ gelabeld onder de Digitale Marktenwet. Het bedrijf biedt met reiswebsite Booking.com volgens de Commissie een ‘kerndienst’ aan en moet zich bijgevolg – net als onder meer Microsoft, Apple en Meta – houden aan strengere Europese concurrentieregels. De EU vindt dat ook X in het clubje poortwachters thuishoort, maar het bedrijf tekende beroep aan

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Zelensky ontslaat baas veiligheidsdienst – “Oekraïense drone raakt Russische raffinaderij na tocht van 1.500 kilometer”

Lees hier al het nieuws van donderdag 9 mei terug over de oorlog in Oekraïne. Een Oekraïense drone heeft 1.500 kilometer gevlogen vooraleer een Russische raffinaderij in de republiek Basjkirostan geraakt werd. “Een nieuw afstandsrecord”, liet een bron uit de Oekraïense defensiesector aan het Franse persbureau ‘AFP’ weten. In een speech ter gelegenheid van de Dag van de Overwinning stelde

Lees meer »

Eerste gesprek met de winnaar van ‘De mol’, die met 24.160 euro naar huis mag: “Elk vrij moment studeerde ik samenvattingen”

Bernard Balcaen (33) mocht dankzij ‘De mol’ met Lukaku voetballen en zag zo tot zijn eigen verbijstering een jeugddroom uitkomen. Maar de leerkracht lager onderwijs is, als indrukwekkende winnaar, ook in één klap 24.160 euro rijker. Een mooi bedrag, waar hij niet alleen domme plannen mee heeft, vertelt hij in een eerste gesprek.

Lees meer »

Bedrag van Vlaamse transfers neemt nog toe, maar gewicht ervan daalt

In euro’s nemen de transfers vanuit Vlaanderen naar Wallonië de komende jaren nog toe, maar in verhouding tot de economie weegt de financieringsstroom minder zwaar. Dat blijkt uit een update van de transfersstudie van de professoren Willem Sas (KU Leuven/University of Stirling) en Tom Truyts (KU Leuven/UCLouvain Saint-Louis Bruxelles) die zaterdag in De Tijd staat.

Lees meer »

“Pinokkio had een moedervlek op nét dezelfde plaats als Bernard”: onze man speurt voor de laatste keer mee naar ‘De Mol’

Moneytime in ‘De mol’, want zondagavond wordt de finale uitgezonden. Wie is de saboteur en wie wint het spel? Wat zegt het geldspoor? En hoe zorgt een eerder seizoen ervoor dat één kandidaat wel héél verdacht wordt? Onze man, die heel het seizoen lang zijn speurneus liet snuffelen, schuift zijn ultieme hoofdverdachte naar voor in aanloop naar de apotheose. “De

Lees meer »

KIJK. Israëlische Songfestivalkandidate drijft de spot met boegeroep tijdens voorbereiding finale

Het belooft een zeer controversiële songfestivalfinale te worden in het Zweedse Malmö. Tijdens de laatste repetities was het boegeroep duidelijk te horen wanneer de Israëlische Songfestivalkandidaat Eden Golan het podium op kwam om haar nummer ‘Hurricane’ te oefenen. Tijdens haar optreden lijkt ze zich er niets van aan te trekken, maar achter de schermen drijft ze er de spot mee.

Lees meer »

Ondanks druk van Vlaams Belang-politicus krijgt weggenomen kunstwerk plaats op andere expo: “We zijn het niet eens met censuur”

Ter ere van haar vijfjarige bestaan organiseerde serviceclub Spectrum uit Ronse afgelopen weekend een tentoonstelling. Karel Thienpont uit Maarkedal is één van de circa twintig artiesten die er hun werk aan het grote publiek mochten tonen. Een van zijn werken, een keramische pot met een politieke boodschap, moest verwijderd worden onder druk van Erik Tack. Het voormalig parlementslid voor Vlaams

Lees meer »

Mutse Festival organiseert vierde editie: “Sinds dit jaar is er een kinderspeelgoedrommelmarkt”

Mutse Festival, een gratis kinderfestival voor het hele gezin, opent voor de vierde keer de deuren op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juni. “Het concept van Mutse is eenvoudig, maar krachtig: een festival dat niet alleen gericht is naar kinderen, maar een belevenis biedt voor het hele gezin”, zegt medeorganisator Jakob Dhaene.
The post Mutse Festival organiseert

Lees meer »

Paul Bruna uit Middelkerke reisde met zijn fans naar Benidorm

Van 4 tot en met 11 mei verbleef zanger Paul Bruna uit Middelkerke, samen met zijn fans in Benidorm. Paul was daar niet alleen. Ook de artiesten John Dennis, Danny De Roover en Dinny, een zangeres die in Spanje woont, waren present en traden op.
The post Paul Bruna uit Middelkerke reisde met zijn fans naar Benidorm appeared first

Lees meer »