Man in levensgevaar na schietpartij in Schaarbeek

In de Brusselse gemeente Schaarbeek is zondagavond een man levensgevaarlijk gewond geraakt bij een schietpartij. Dat meldt RTL Info en het nieuws wordt aan Belga bevestigd door de politie Brussel Noord. Op videobeelden is te zien zijn hoe het slachtoffer voor dood werd achtergelaten op het terras. 

Meer krantenkoppen in België

Dochter procureur kreeg vragen magistratenexamen als verjaardagscadeau

Stagiair-advocate Luka L., die in januari deelnam aan het magistratenexamen, kreeg een week eerder al de vragen – als verjaardagscadeau – in de schoot geworpen door haar vader, de intussen geschorste afdelingsprocureur van Ieper Johan L. Dat bevestigen verschillende bronnen aan onze redactie. Tegen haar en een andere betrapte kandidaat loopt een tuchtonderzoek bij de balie. Mogelijk zijn tot zes

Lees meer »

SCHATTIG! Fidel (14 maanden) is jongste deelnemer aan de iconische Kattenstoet: “Hij sliep ‘s nachts als een roosje”

Duizenden mensen uit alle hoeken van België en ver daarbuiten kwamen op zondag 12 mei samen in Ieper om deel te nemen aan de iconische Kattenstoet. Er waren maar liefst 55.000 toeschouwers die de straten vulden om het unieke eerbetoon aan de katachtige te vieren. De jongste deelnemer aan de Kattenstoet was de 14 maanden oude Ieperling Fidel Vandenberghe.

Lees meer »

“We merken nu al een Joost Klein-effect in de ticketverkoop”: Moen Feest verwacht vol huis voor meest besproken Eurosong-deelnemer

Op het podium van het Eurovisiesongfestival was hij niet te bewonderen, maar deze zomer staat Joost Klein wél op Moen Feest. “We maken ons op voor een knaloptreden”, zegt medeorganisator Frederik Roelant.
The post “We merken nu al een Joost Klein-effect in de ticketverkoop”: Moen Feest verwacht vol huis voor meest besproken Eurosong-deelnemer appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Bemoeizieke’ buurvrouw moet komen getuigen over vermeende koperdiefstallen

Een vrouw uit De Panne moet in de strafrechtbank van Veurne komen getuigen over vermeende koperdiefstallen in appartementen die afgebroken werden in De Panne. Het is V. die twee mannen aan de galg praatte maar veel andere bewijzen zijn er niet. Daarom wil de rechter de vrouw nu horen.
The post ‘Bemoeizieke’ buurvrouw moet komen getuigen over vermeende koperdiefstallen

Lees meer »