Koen Wauters onthult politieke voorkeur en gaat met premier Alexander De Croo live op Instagram in gesprek

Gaat Koen Wauters de politieke toer op? Op Hemelvaartsdag gaat het VTM-gezicht live op Instagram in gesprek met premier Alexander De Croo (Open Vld). De zanger/presentator mag en kan de premier alles vragen en is dat ook van plan. Laat hij zich voor de kar van de politicus spannen en maakt Koen zo voor het eerst zijn politieke voorkeur kenbaar? En hoeveel wordt hij betaald voor deze opdracht? “Zijn woordvoerder vroeg mijn vragen op voorhand door te geven, maar dat heb ik geweigerd.” 

Meer krantenkoppen in België

Woordvoerder Bram Keirsebilck is job kwijt door faillissement van KVO: “Begrijp niet dat sommigen nog recht in de spiegel kunnen kijken”

“KVO bluft in men êrte want supporter van een club blijf je voor je leven. Oaltied Ostende”, benadrukt Bram Keirsebilck met enkele Oostendse accenten. De woordvoerder van KV Oostende is door de schuld van verscheidene boosaardige figuren zijn club en zijn job kwijt.
The post Woordvoerder Bram Keirsebilck is job kwijt door faillissement van KVO: “Begrijp niet dat sommigen

Lees meer »

Recordaantal leerlingen schrijft zich in voor Brussels secundair onderwijs: meer dan 600 plaatsen tekort

Een recordaantal leerlingen uit basisscholen heeft zich aangemeld voor het Nederlandstalig secundair onderwijs in Brussel. 603 leerlingen hebben echter geen plaats gekregen in de A-stroom en in de B-stroom waren er bijna dubbel zoveel inschrijvingen als beschikbare plaatsen. "Paniek is niet nodig", zegt Petrus Van den Cruyce van het Lokaal Onderwijsplatform Brussel. "Er zitten veel dubbele inschrijvingen bij."

Lees meer »

Jonge bromfietser vlucht met opgefokte bromfiets weg onder invloed van cannabis: 4 maanden rijverbod en rij-ongeschikt verklaard

Onder invloed van cannabis en met een bromfiets die maar liefst 82 kilometer per uur haalde. Zo probeerde een 19-jarige jongeman in Zwevegem aan de politie te ontkomen. Zijn poging mislukte en hij kreeg van de politierechter de rekening gepresenteerd.
The post Jonge bromfietser vlucht met opgefokte bromfiets weg onder invloed van cannabis: 4 maanden rijverbod en rij-ongeschikt verklaard

Lees meer »

Eerste gevaarlijke xtc-pillen opgedoken op Extrema Outdoor

Op het dancefestival Extrema Outdoor zijn vrijdagavond laat op de led-schermen de eerste waarschuwingen voor een gevaarlijke pil verschenen. De pil ‘Matrix’ heeft een zeer hoge dosis MDMA, net als ‘de adelaar’, waarop een hakenkruis is afgebeeld. De politie Carma (Genk, As, Oudsbergen, Zutendaal, Houthalen-Helchteren, Bree, Bocholt, Kinrooi) heeft de verdovende middelen met de gevaarlijke substanties aangetroffen.

Lees meer »

REPORTAGE. Dorp Andenne in shock nadat vijf lokale tieners een trucker met een rioolrooster doodden: “Ze hebben hun leven verbrand”

De vijf tieners die een loodzwaar rioolrooster op de E42 gooiden waarbij een truckchauffeur overleed, waren onder invloed van drugs én alcohol. Een minderjarige daagde zijn vrienden uit om het rooster samen van de brug te gooien, al ontkent de jongen dat nu. De landelijke gemeente Andenne, waar de tieners wonen, reageert intussen geschokt. “Die gasten vormden eerder voor niemand

Lees meer »

Recordaantal klachten over fraude met EPC-attesten voor woningen: “Koper dreigt het slachtoffer te worden”

Nooit eerder werden in Vlaanderen zoveel klachten ingediend over energieprestatiecertificaten (EPC’s) als vorig jaar. Het EPC bepaalt het energielabel van een woning en heeft verregaande financiële gevolgen, zowel voor eigenaars als huurders, maar wordt lang niet altijd correct opgesteld. Wordt er nu vaker gesjoemeld? Welke gevolgen heeft dat? En wat kan je eraan doen? Hier moet je op letten.

Lees meer »