Jongeren die verdacht werden van aanranding 15-jarige vrijgelaten: “Onduidelijkheden in dossier”

De vier jongeren tussen 14 en 28 jaar die zondag werden gearresteerd op verdenking van aanranding van een 15-jarig meisje aan het station in Hasselt zijn maandag opnieuw vrijgelaten. “Er zijn nog onduidelijkheden in het dossier”, zegt parketwoordvoerder Pieter Strauven.

 

Meer krantenkoppen in België

Israëlische vertegenwoordiger versnippert VN-handvest na resolutie over toetreding van Palestijnse staat

In de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties is een nieuwe resolutie goedgekeurd rond de toelating van een Palestijnse staat tot de VN. Een symbolische resolutie, want enkel de VN-Veiligheidsraad kan een nieuw lid officieel goedkeuren. Even symbolisch versnippert de vertegenwoordiger van Israël het handvest van de VN. "Het zijn jullie die dit handvest versnipperen", klinkt het.

Lees meer »

Heb jij een vraag voor Het Grote Debat van VTM NIEUWS?

Op 4 juni vindt Het Grote Debat van VTM NIEUWS plaats. Zeven politieke kopstukken nemen het daarin tegen elkaar op: Alexander De Croo (Open Vld), Bart De Wever (N-VA), Tom Van Grieken (Vlaams Belang), Sammy Mahdi (CD&V), Petra De Sutter (Groen), Melissa Depraetere (Vooruit) en Raoul Hedebouw (PVDA). Het Grote Debat draait rond vijf thema’s: geld, migratie, defensie/veiligheid, onderwijs en

Lees meer »

IN BEELD – Ipads geraakten overhit tijdens zwoele, maar wél uiterst geslaagde shownamiddag ‘45/65’ van Jo Vally in Kasteel van Eernegem

Zondag vierde Jo Vally niet enkel moederdag, maar ook zijn cd-/vinylvoorstelling ‘45/65’ bij Arno Depoorter en Yannick Haerins in de orangerie van het Kasteel van Eernegem. Zo’n 150 mensen waren present.
The post IN BEELD – Ipads geraakten overhit tijdens zwoele, maar wél uiterst geslaagde shownamiddag ‘45/65’ van Jo Vally in Kasteel van Eernegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

NMBS zet kantoorcomplexen aan Brussel-Zuid te koop

De NMBS zoekt een koper voor vier kantoorcomplexen aan het station Brussel-Zuid, goed voor 150.000 vierkante meter. Dat schrijft De Tijd vrijdag. Normaal zou het consortium dat de nieuwe hoofdzetel van de spoorwegmaatschappij mag bouwen, de sites overnemen.

Lees meer »

Care for Life schenkt 300 euro aan OC Cirkant

Op zondag 24 maart organiseerde Care for Life Zedelgem, een initiatief van Johnny Eecloo en zijn dochter Celien, een lenteconcert met Jan de Wilde ten voordele van OC Cirkant.
The post Care for Life schenkt 300 euro aan OC Cirkant appeared first on KW.be.

Lees meer »