Jonathan Milan vloert Tim Merlier en beukt zich naar tweede sprintzege in Giro

 

Jonathan Milan heeft zijn tweede ritzege in de Giro behaald. De sterke Italiaan van Lidl-Trek vloerde in rit elf onze landgenoot Tim Merlier, die zijn sprint van iets te ver moest inzetten. Tadej Pogacar kende een rustige dag in het roze.

 

Meer krantenkoppen in België

Goud voor Marianne en Paul

Op vrijdag 26 april 2024 vierden Paul Kreps en Marianne Vermeille hun 50ste huwelijksverjaardag. Het koppel heeft één dochter Tine, die in Heist woont en getrouwd is met Henk Deconinck, kinesist van De Praktijk. Ze zijn uitbaters van RainPharma, een winkel met producten voor dieet, huidverzorging en voedingssupplementen. De jubilarissen hebben twee kleinkinderen, Louise en
The post Goud voor

Lees meer »

“Was het gezamenlijke beslissing of heeft één van de jongeren iets stoms gedaan?”: DNA-analyse moet duidelijk maken wie rooster gooide

DNA-onderzoek moet uitwijzen wie van de opgepakte jongeren met een rioolrooster naar vrachtwagenchauffeur Gheorghe heeft gegooid. Volgens meerdere verklaringen zouden twee jongens van de vijfkoppige bende het bewuste rooster hebben laten vallen. “Maar ze schuiven hun verantwoordelijkheid af”, zegt een bron dicht bij het onderzoek. Drie meerderjarigen blijven een maand langer in voorhechtenis.

Lees meer »

LIVEBLOG GIRO. Sprint Tim Merlier opnieuw naar de ritzege?

Na de vluchters is het rijk opnieuw aan de sprinters in de elfde etappe van de Giro. Het peloton trekt van Foiana di Val Fortore naar Francavilla al Mare. Na de opgave van Kooij zijn Tim Merlier, Jonathan Milan en Kaden Groves dé topfavorieten. Wordt het een koninklijke sprint of steken de aanvallers er toch een stokje voor? Volg het

Lees meer »

Kuurne hijst de IDAHOT-vlag aan het gemeentehuis

Vrijdagmorgen om klokslag negen uur werd op het voorplein van het gemeentehuis van Kuurne de IDAHOT-vlag gehesen en dit in het teken van de dag van de Internationale Dag Tegen Holebifobie en Transfobie.
The post Kuurne hijst de IDAHOT-vlag aan het gemeentehuis appeared first on KW.be.

Lees meer »