LIVEBLOG UNION-ANTWERP. Sadiki gaat in de fout, Janssen zet Antwerp op voorsprong!

Na 0 op 12 kon Union donderdag eindelijk nog eens winnen, op het veld van Antwerp. Trekken de Brusselaars die lijn door in een nieuwe confrontatie met de Great Old? Volg de match op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Start van nieuw seizoen vinkenmaatschappij ‘Eerlijk duurt het langst’

Tussen de regenbuien door zwaaide voorzitter Bruno Vermeulen zondagmorgen om 9 uur het nieuwe seizoen op gang bij de Koninklijke Vinkenmaatschappij Eerlijk Duurt Langst. De komende weken krijgen de vijfendertig leden en de vinkeniers uit de streek een reeks van achttien wedstrijden voorgeschoteld. De traditionele borrel werd dit keer vervangen door een bloemstukje tijdens de
The post Start van

Lees meer »

Veel regen op komst, donderdag code geel in heel België

Het wordt een grijze woensdag met veel bewolking en kans op onweer, en vannacht kan er veel regen vallen. Dat meldt het KMI. Morgen geldt zelfs code geel voor zware regenval in het hele land, die indien nog in bepaalde provincies nog opgeschaald wordt tot code oranje.

Lees meer »

Stad Oostende koopt nieuwe elektrische rolstoelfiets aan

Omdat mobiliteit een basisvoorwaarde is om volwaardig mee te kunnen in de maatschappij, stelt Stad Oostende rolstoelfietsen, tandems en rolstoelen ter beschikking aan mensen met een beperking. Het bestaande aanbod werd aangevuld met een nieuwe elektrische rolstoelfiets. Die kunnen gratis ontleend worden in het Fietspunt onder het Station van Oostende.
The post Stad Oostende koopt nieuwe elektrische rolstoelfiets aan

Lees meer »

BEKIJK – De kattenstoet in 100 beelden

Op zondag 12 mei trok de Kattenstoet opnieuw door Ieper. Verschillende duizenden toeschouwers juichten de katten toe. Onze fotograaf vatte stoet en toeschouwers in 100 beelden.
The post BEKIJK – De kattenstoet in 100 beelden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drie meerderjarigen die projectiel van brug gooiden niet verdacht van moord: “Onderzoeksrechter vindt dat ze trucker niet dood wilden”

De drie meerderjarigen die een riooldeksel van een snelwegbrug gooiden, zijn aangehouden. Opvallend: op verdenking van kwaadwillige belemmering van het verkeer, met de dood tot gevolg. Het parket was nochtans een moordonderzoek gestart. De twee minderjarigen worden aan de jeugdrechter overgedragen. Advocaat Grégory Everaert legt uit hoe dit kan en welke straf ze alsnog riskeren.

Lees meer »

Slovaakse premier Fico in levensgevaar na schietpartij, zoon van vermoedelijke dader reageert: “Ik ben in shock”

Robert Fico, de premier van Slovakije, is neergeschoten na een ministerraad. Dat is bevestigd door het ministerie van Binnenlandse Zaken. Een reporter van dagblad ‘Denník N’ zag dat de eerste minister van de grond moest worden getild en werd weggereden. De aanval vond plaats voor een cultureel gemeenschapscentrum in de stad Handlova. Volg het nieuws op de voet in deze

Lees meer »