Woeste passagier trekt chauffeur van rijdende bus uit zijn stoel om hem in elkaar te slaan

Wat bezielt iemand om een buschauffeur tijdens het rijden te slaan en uit zijn stoel te trekken? Bij Tihron Harrison (23) uit Oklahoma City was het omdat hij ergens van de bus wilde waar de chauffeur niet mocht stoppen. 

Meer krantenkoppen in België

Advocaten van Trump leggen Stormy Daniels op de rooster: “Ik tekende contract niet voor het geld, maar uit veiligheid”

Voormalig pornoster Stormy Daniels zet vandaag haar getuigenis verder in een spraakmakend proces tegen de Amerikaanse ex-president Donald Trump. Ze wordt Daniels door de advocaten van Trump op de rooster gelegd, nadat ze dinsdag in geuren en kleuren vertelde over hun seksuele affaire. “Jullie zullen veel onthullingen te horen krijgen vandaag”, zei Trump vastberaden bij zijn aankomst aan de rechtbank.

Lees meer »

Acht kinderen vieren hun eerste communie in Bikschote

Op zaterdag 11 mei vierden acht kinderen hun eerste communie in de kerk van Bikschote. Op de foto zien we vooraan de communicanten Seppe Quaegebeur, Célestine Verhelst, Laurien Depestele, Emma Espeel, Daehan Castillo, Achille Sarrazin, Amelie Dewilde en Mathis Corneillie. Zij worden geruggensteund door priester Matthias Noë, schooldirecteur Martine Plouvier, Claudine Delalleau, Chantal Deweerdt, Annelies
The post Acht kinderen

Lees meer »

Scholieren leggen fietsproef af

Het gemeentebestuur heeft voor alle kinderen van het zesde leerjaar en leerlingen van het tweede jaar secundair een fietsproef georganiseerd. Dat doet het elk jaar. Dit jaar namen 243 leerlingen uit veertien verschillende klassen en richtingen deel.
The post Scholieren leggen fietsproef af appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gedetineerde ontkent wekenlange verkrachting celgenoot in Brugse gevangenis

Een 21-jarige Marokkaan ontkent voor de Brugse rechtbank met klem dat hij zijn celgenoot herhaaldelijk verkrachtte tijdens een medische isolatie. Nochtans stak zijn sperma op het gezicht van het slachtoffer. Maar daar had Zohir K. een opvallende uitleg voor.
The post Gedetineerde ontkent wekenlange verkrachting celgenoot in Brugse gevangenis appeared first on KW.be.

Lees meer »