Werkstraf voor man uit De Panne die nieuwe vriend van ex klappen gaf

Een 23-jarige man uit De Panne moet een werkstraf van 50 uren vervullen nadat hij de nieuwe vriend van zijn ex slagen zou hebben uitgedeeld. A.M. viel de man aan toen die met het meisje een ijsje aan het eten was maar ontkent nog steeds alles.

Op 19 juli vorig jaar werd de politie opgeroepen voor een vechtpartij in de Zeelaan in De Panne. C. zat er op een bankje met zijn vriendin een ijsje te eten. Hij werd plots aangevallen door de 23-jarige A.M. en zijn minderjarige broer. “Hij kreeg er enkele vuistslagen en enkele schoppen waardoor hij verwondingen had aan de rug en de ribben”, sprak de procureur. “De politie stelde zelf roodheid vast. Alles kadert in een vete tussen de twee waarbij C. nu samen is met de ex van beklaagde A.M. Hij daagde hem uit om te vechten op straat en deelde de klappen uit toen C. wilde vertrekken. Tussen de twee zijn er nog andere meldingen van vandalisme en uitdagend gedrag.”

C. was geen burgerlijke partij. A.M. ontkende alles. “Er was een discussie maar meer niet. Het is integendeel altijd hij die me opzoekt of zijn vriendin die me nog steeds blijft sturen.” De rechter vond de feiten evenwel bewezen maar gaf hem de werkstraf. (JH)

The post Werkstraf voor man uit De Panne die nieuwe vriend van ex klappen gaf is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Quiz – Hoe goed ken jij Kortrijk?

Hoe goed ken jij het reilen en zeilen in Kortrijk? Weet je hoe hoog de Sint-Maartenskerk is? Of in welke band schepen De Coene ooit zong? Waag dan je kans in deze op en top Kortrijkse quiz. Succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij Kortrijk? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ruben en Manu kennen de pijn van net voor finale van ‘De mol’ te sneuvelen: “Nochtans had ik de ultieme tip in mijn molboekje staan”

Charlotte, Michaël, Bernard en Senne strijden zondag in de voorlaatste aflevering van ‘De mol’ voor de drie finale-tickets. Wie sneuvelt er nog op de valreep? Ruben Van Gompel en Emanuelle (Manu) Santana Marques weten precies hoe pijnlijk het is om af te vallen met zicht op het eindspel en de bijhorende geldpot. Waarom haalden zij destijds de grote finale nét

Lees meer »

Kimia toont zich de beste in welsprekendheidswedstrijd

Kimia Anousheh won op 17 april de nationale welsprekendheidswedstrijd in Brussel en mag zich dit jaar de Beste Belgische Spreker noemen. “Ik ben ervan overtuigd dat soft skills zoals public speaking een belangrijke meerwaarde zullen zijn in mijn latere carrière.”
The post Kimia toont zich de beste in welsprekendheidswedstrijd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hemelvaartsdag: welke diensten zijn open en wie maakt de brug?

9 mei is Hemelvaartsdag, opnieuw een feestdag deze maand. Voor vele werknemers betekent dat een dagje verlof, voor wie de brug maakt, zelfs twee. Dat wil ook zeggen dat sommige diensten mogelijk een dagje vrij nemen, of zelfs de brug maken. Kan u de trein nemen? Is de lokale Colruyt geopend? Een overzicht van wat donderdag open is, en welke

Lees meer »

Na de vangst van Flammy vindt Massimo nu ‘primeurei’ tussen flamingo’s in Bellewaerde: “Het eerste ei in twintig jaar”

Dierenverzorger Massimo Snoeck heeft het eerste ei in twintig jaar gevonden binnen het flamingoverblijf van Bellewaerde. Om het primeurei alle kansen te geven, werd het gewisseld met een fopei. Mogelijk is de mama Flammy, de ontsnapte flamingo die Massimo kon vangen in een Ieperse vijver.
The post Na de vangst van Flammy vindt Massimo nu ‘primeurei’ tussen flamingo’s in

Lees meer »