“Heftig, zo maar drie uur slaap”: ‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon spreekt voor het eerst na geboorte van zoontje

Yanni Bourguignon (26) – bekend als Cédric uit de VTM-soap ‘Familie’ – is één maand geleden opnieuw papa geworden. Zijn zoontje kreeg de naam Joey, genoemd naar het populaire ‘Friends’-personage. “Het is heftig, m’n drukke werkagenda in combinatie met het vaderschap. Maar ik haal zo veel energie uit m’n kinderen. Ik sta hier dus zeker niet in te dommelen”, vertelt hij trots. 

Meer krantenkoppen in België

Coach Steven Vanmedegael kan volgend seizoen bij Knack Volley rekenen op 14 spelers, onder wie drie jeugdspelers

Terwijl de meeste Knacksupporters nog in de feestroes leefden om de 15de landstitel en nationale triple werd binnen de sportieve cel het stramien van de ploeg voor volgend seizoen vastgelegd. Trainer-coach Steven Vanmedegael geeft tekst en uitleg.
The post Coach Steven Vanmedegael kan volgend seizoen bij Knack Volley rekenen op 14 spelers, onder wie drie jeugdspelers appeared first on

Lees meer »

April was elfde opeenvolgende maand waarin het maandtemperatuurrecord werd verbroken

De afgelopen maand april was de elfde opeenvolgende maand waarin het maandtemperatuurrecord aan diggelen werd geslagen. Dat blijkt woensdag uit gegevens van de Copernicus Climate Change Service (C3S), het aardobservatieprogramma van de Europese Unie. Met een gemiddelde temperatuur van 15,03 graden Celsius was april 2024 1,58 graden warmer dan een gemiddelde april uit de pre-industriële referentieperiode (1850-1900).

Lees meer »

IJslandvaarder Amandine definitief beschermd

Vlaams minister van Onroerend Erfgoed Matthias Diependaele (N-VA) heeft het vissersschip O.129 Amandine definitief beschermd als monument met overgangszone. De Amandine was de laatste IJslandvaarder en heeft al jaren een vaste plaats aan wal, ingewerkt in de Visserskaai. Het museumschip werd recent vernieuwd.
The post IJslandvaarder Amandine definitief beschermd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Etienne en Magda zijn vijftig jaar getrouwd

Magda Vangheluwe en Etienne Peene stapten op 21 december 1973 in het huwelijksbootje. Het echtpaar is inmiddels 50 jaar getrouwd. Magda groeide op in Geluwe. Na haar studies bleef ze thuis om te helpen op de boerderij. Etienne is een geboren en getogen Moorsledenaar. Ook hij stamt uit een landbouwersgezin. Hij nam het landbouwbedrijf van
The post Etienne en

Lees meer »

Kenners leggen uit waarom Mustii de finale van het Songfestival niet haalde: “De negativiteit is in z’n hoofd gekropen, en nooit meer weggegaan”

Hij deed er alles aan om zich te kwalificeren, maar het Belgische feestje zit erop in Malmö. Thomas ‘Mustii’ Mustin (33) slaagde er met ‘Before The Party’s Over’ niet de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival te overleven. Maar waar liep het dan precies mis voor onze kandidaat, die aanvankelijk héél hoog startte bij de bookmakers? Wij vroegen het aan

Lees meer »