Onthult ‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon het einde van Cédric? “Het contract dat ik had is afgelopen”

De spektakel-musical ‘14-18′ keert volgende zomer terug en er is nieuw talent in te spotten. ‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon en zanger Jérémie Vrielynck vervoegen de cast. Zij zijn te zien wanneer Jelle Cleymans en Jonas Van Geel de hoofdrollen Jan en Fons niet kunnen vertolken. Reporter Jarne hoort het duo uit over heel het gebeuren. Yanni bekent in het gesprek dat zijn contract bij de VTM-soap afloopt en er rond de tafel gezeten wordt over het vervolg van Cedric. Meer ontdek je in deze Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

Meest invloedrijke medische boek aller tijden terug aan KU Leuven

Een van de bekendste medische boeken aller tijden is terug in Leuven. In ‘De humani corporis fabrica’ beschreef de bekende wetenschapper Andreas Vesalius in de 16de eeuw de anatomie van het menselijk lichaam. Begin dit jaar kocht de KU Leuven met Vlaamse steun het boek op een internationale veiling voor 1,8 miljoen euro.

Lees meer »

Drie Spanjaarden en Afghaan gedood in Afghaanse stad Bamiyan

Drie buitenlandse toeristen en een Afghaan zijn vrijdagavond in Bamiyan, een toeristische stad in centraal-Afghanistan, gedood door geweervuur. Dat meldt een woordvoerder van het Afghaanse ministerie van Binnenlandse Zaken. De buitenlandse slachtoffers hadden de Spaanse nationaliteit, deelt de regering in Madrid vrijdagavond mee.

Lees meer »

Zaterdag BK manillen in De Haan: “Kaartspel voor alle leeftijden”

Op zaterdag 18 mei wordt in Haneveld het BK manillen beslecht. De organisatie klokte af op 278 inschrijvingen, de plaatselijke kleuren worden verdedigd door de Lispanne. “Manillen leeft hier ook bij de jeugd”, klinkt het.
The post Zaterdag BK manillen in De Haan: “Kaartspel voor alle leeftijden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Yves Segers hoofdact op Dorpsfeest

Het Avondmarktcomité Oostnieuwkerke organiseert op zaterdag 25 mei de 22ste editie van het Dorpsfeest. Zanger Yves Segers fungeert als trekpleister.
The post Yves Segers hoofdact op Dorpsfeest appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GAZA. Lichamen van drie gijzelaars gevonden in Gaza, onder wie Duitse festivalganger Shani Louk (22)

Volgens het Israëlische leger zijn de lichamen van drie vermiste gijzelaars teruggevonden in een tunnel in de Gazastrook. Het gaat onder meer om de Duitse vrouw Shani Louk (22). Zij werd 7 oktober ontvoerd op het Supernova-muziekfestival. België verhoogt de Palestijnse steun met vier miljoen euro. Minister Caroline Gennez (Vooruit) benadrukte het belang van deze bijdrage, vanwege de ernstige economische

Lees meer »

PORTRET. Wie is schutter Juraj Cintula (71), de man die Slovaakse premier neerschoot? “Iedere normale mens verwerpt geweld”

In Slovakije is de man die premier Robert Fico neerschoot, aangeklaagd voor moord met voorbedachten rade. Daarvoor riskeert hij levenslang. Juraj Cintula (71) zou aan de politie hebben verteld dat hij Fico alleen wou verwonden, maar geen spijt heeft van zijn daad. Wat weten we intussen over zijn motieven? Dweepte hij werkelijk met extreemrechts? Waarom nam hij het eerder voor

Lees meer »

Haris Bratanovic werkt aan zijn terugkeer: “Iedereen weet waartoe ik in staat ben als ik volledig fit ben”

De playoffs denderen doorheen het Belgische basketlandschap. De halve finales kennen de formule ‘best of five’. Na de openingswedstrijd woensdag in de COREtec Dôme tussen Filou Oostende en RSW Luik volgt vrijdag het tweede duel in de Country Hall van Luik. Zondagavond 19 mei – Pinksteren – om 20.30 uur is er de opworp van het derde duel. Opnieuw in

Lees meer »