‘Stranger Things’-acteur Joe Keery veroverde anoniem de wereld met zijn TikTok-hit ‘End of Beginning’

De TikTok-hit ‘End of Beginning’ verovert momenteel de wereld. Het razend populaire nummer werd twee jaar geleden uitgebracht door de Amerikaanse artiest Djo en die bleek bekender dan gedacht. De oorwurm wordt namelijk gezongen door Joe Keery (32), de acteur die Steve speelt in ‘Stranger Things’. Een geheim dat jarenlang goed bewaard werd. 

Meer krantenkoppen in België

Na 500 jaar opheldering over het landschap op Leonardo Da Vinci’s Mona Lisa

Meer dan 500 jaar nadat Leonardo Da Vinci zijn befaamde Mona Lisa schilderde, lijkt er opklaring over het landschap op het schilderij. Volgens Ann Pizzorusso, een Italiaanse geologe en kunsthistorica, haalde de schilder zijn inspiratie uit Lecco, een pittoresk stadje aan het Comomeer. “De gelijkenissen zijn onbetwistbaar. Ik ben hier echt enthousiast over, het lijkt een match.”

Lees meer »

Katholieke jongeren schrijven open brief aan aartsbisschop Terlinden: “Nieuws over daders op kieslijst was opnieuw een steek te veel”

Teleurgesteld en boos. Zo voelen de katholieke jongeren van het Vlaamse Jongerenpastoraal (IJD) zich na het nieuws dat er op de kieslijst van de priesterraad van aartsbisschop Luc Terlinden 3 gekende daders van seksueel misbruik staan. Als reactie schreven 7 jongeren een open brief aan de aartsbisschop. "Dit is niet onze Kerk, het is belangrijk dat de jongeren – de

Lees meer »

HET RAPPORT. Dit zijn de primussen van het Vlaams Parlement: “Elk nieuw parlementslid zou bij haar in de leer moeten gaan”

Het zijn niet altijd de luidste roepers of de politici die het vaakst in de media komen die het verschil maken in het Vlaams Parlement. Soms zijn het ook de stille krachten, die in de luwte uw problemen proberen op te lossen. Welke parlementsleden haalden echt alles uit hun mandaat en zijn de absolute voorbeelden voor de komende lichting? Ontdek

Lees meer »

Manon Verbrugghe (17) uit Marke is finaliste Miss Grace Benelux

Met nummer 16 maakt Manon Verbrugghe (17) deel uit van de 19 finalistes van Miss Grace Benelux. “Mijn mama Kelly en mijn zus Axelle motiveerden me om deel te nemen. Een missverkiezing ligt buiten mijn comfortzone, net daarom was het heel spannend om iets nieuws te proberen.”
The post Manon Verbrugghe (17) uit Marke is finaliste Miss Grace Benelux

Lees meer »

Elke Detavernier blikvanger op expo Fodicor: “Trots op werk als autodidact”

Wie van fotografie houdt, heeft vorig weekend vast en zeker een bezoekje gebracht aan de tweejaarlijkse expo van fotovereniging Fodicor. In de grote Eenaemezaal was er een unieke tentoonstelling met bekroond werk van eigen leden. De kers op de taart was de deelname van gastfotografe Elke Detavernier. Wat als tijdverdrijf begon, is voor haar uitgegroeid tot een passie.
The

Lees meer »

Celstraf voor vrouw die vriendjes pluimde met nepreisjes en Tomorrowland-tickets: “Ze pleegde zelfs feiten terwijl ze onder elektronisch toezicht stond”

Al sinds 2014 licht Kimberly C. (33) non-stop mensen op, onder andere via tweedehandswebsites. Na drie eerdere veroordelingen kreeg de Bruggelinge maandag opnieuw 40 maanden cel omdat ze meerdere vriendjes en hun familie geld aftroggelde met luxereisjes en vip-tickets voor Tomorrowland. De Brugse rechtbank beval haar onmiddellijke aanhouding.

Lees meer »

Socialistische vakbond ABVV voert actie aan station van Hasselt tegen hogere treintarieven voor jongeren en senioren

Aan het station in Hasselt heeft de socialistische vakbond ABVV vanochtend actie gevoerd tegen de verhoging van treintarieven voor jongeren, senioren en mensen met een verhoogde tegemoetkoming. De spoorwegmaatschappij NMBS heeft aangekondigd dat ze haar tarieven in 2025 zal wijzigen. Het ABVV vreest dat vooral kwetsbare mensen daarvan het slachtoffer zullen zijn.

Lees meer »

Zeilboot van Staf Versluys gaat (voorlopig) dan toch niet naar Bredene: gouverneur vernietigt beslissing gemeenteraad

De wedstrijdboot waarmee de overleden zeiler en scheepsbouwer Staf Versluys 2 keer rond de wereld is gevaren, komt voorlopig dan toch niet naar Bredene. Het gemeentebestuur had de schenking van de Rucanor Tristar aanvaard, maar de oppositie was daartegen, omdat er volgens hen niet was nagedacht hoeveel het onderhoud van het jacht zou kosten. Ze dienden klacht in bij de

Lees meer »