Jeugdrechters in Antwerpen kunnen voortaan enkelband opleggen aan jonge delinquenten

Jeugdrechters in Antwerpen zullen binnenkort een enkelband kunnen opleggen aan jonge delinquenten. Dat heeft de Vlaamse regering beslist. Het proefproject wordt na een jaar uitgerold over heel Vlaanderen als het positief geëvalueerd is.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG. Italiaanse media zien hoe Brugse fans nu al stempel drukken: “Zegt veel over vijandige ambiance” – Brugse binnenstad nog rustig

Club Brugge staat voor dé match van de waarheid tegen Fiorentina. Blauw-zwart moet in de halve finale van de Conference League in het eigen Jan Breydel een 3-2-achterstand uit de heenmatch in Firenze goedmaken. Krijgen we eindelijk nog eens een Belgische club in een Europese finale? Aan de Brugse sfeergroep North Fanatics zal het niet gelegen hebben: zij staken vannacht

Lees meer »

Sparta Dikkebus grijpt net naast promotie

De Spartanen van Dikkebus zijn er net niet in geslaagd om een ticket te veroveren naar tweede provinciale. In de eerste ronde van de eindronde verloren ze na strafschoppen van Daring Ruddervoorde.
The post Sparta Dikkebus grijpt net naast promotie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vier jonge chefs pakken uit met Food Fest Talloor

De jonge culinaire talenten Marie Pieters van Pauline, Charlotte Vanfleteren van Parazaar, Maryam Marvani van Spicy Lemon en Thijs Gelaude van Cotton Kitchen slaan de handen in elkaar voor het event Food Fest Talloor op 16 juni in Bolwerk in Kortrijk.
The post Vier jonge chefs pakken uit met Food Fest Talloor appeared first on KW.be.

Lees meer »