Zwembadgroep Sportoase dient een klacht in tegen Eddy Snelders, omdat hij stiekem bezoekers filmde in kleedhokjes

Zwembadgroep Sportoase dient een klacht in bij de politie tegen Eddy Snelders, omdat de voormalige voetbalcommentator stiekem bezoekers gefilmd heeft in de kleedhokjes van het zwembad in Brasschaat. Die beelden zouden dateren van 8 jaar geleden en zouden opgedoken zijn in het onderzoek rond Snelders naar voyeurisme en exhibitionisme. "Snelders benadrukt dat hij nooit de bedoeling had om minderjarigen te filmen", zegt zijn advocate Sanne De Clerck. 

Meer krantenkoppen in België

Na de gratis schoolmaaltijden van Vooruit: wat zijn de breekpunten van de andere zes partijen om in een regering te stappen?

De kiezer moet nog naar de stembus en de regeringen zijn nog lang niet gevormd, maar toch vliegen de breekpunten van politieke partijen al in het rond. Een campagnestunt? Mogelijk, maar het zet nog eens duidelijk in de verf welke thema’s elke partij cruciaal vindt. Wat is voor elke partij essentieel om in een regering te stappen? En hoe haalbaar

Lees meer »

U10 KVC Ichtegem wint eigen Lentetornooi

Op het 36ste én laatste Lentetornooi van KVC Ichtegem viel bijzonder leuk nieuws te rapen. De U10 van trainer Siemen Verstraete kroonde zich er namelijk tot winnaar.
The post U10 KVC Ichtegem wint eigen Lentetornooi appeared first on KW.be.

Lees meer »

FA Nieuwpoort blijft in vierde provinciale

Football Academy Nieuwpoort zal volgend seizoen niet in derde provinciale aantreden. Op het veld van KSK Wenduine verloor het in de eindronde na strafschoppen. Zo spelen er volgend seizoen twee seniorploegen van FAN in vierde.
The post FA Nieuwpoort blijft in vierde provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

Het Hoogland krijgt vernieuwd speellandschap

Het graspleintje in de wijk het Hoogland heeft plaats gemaakt voor een speellandschap. Die wijziging kadert in het project ‘Groene Prikkels’ van het Regionaal Landschap.
The post Het Hoogland krijgt vernieuwd speellandschap appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zwaar slechtziende Annemie (65) uit Egem maakt kunst in vilt: “Ik zie mijn werken niet”

De Egemse Annemie Vermeulen, die zwaar slechtziend is, heeft vorig weekend deelgenomen aan Open Atelier met haar kunstwerken in vilt. En recent kreeg ze via haar zoon Randall een kunstwerk van kunstenaar Hanse Cora, een appreciatie voor haar nooit aflatend enthousiasme. Stof genoeg dus, om eens met deze bijzondere dame te praten.
The post Zwaar slechtziende Annemie (65) uit

Lees meer »

Mollenvanger Marc Denys in gesprek met de Mol van het 12de seizoen

Het spel is gespeeld: de Mol is ontmaskerd en dit is de winnaar van het 12e seizoen. OPGELET, SPOILER ALERT! In de finale van ons favoriet programma is Senne ontmaskerd als de snoodaard van dit seizoen. Bernard kroonde zich tot winnaar. Hij haalde het van Michaël en gaat met de groepspot van 24.160 euro naar huis.
The post Mollenvanger

Lees meer »