Zwembad Brasschaat dient klacht in tegen Eddy Snelders nadat bekend raakt dat hij stiekem bezoekers filmde in de kleedhokjes

Sportoase dient een klacht in tegen Eddy Snelders (65) wegens voyeurisme. Dat bevestigt algemeen directeur Michaël Schouwaerts. Deze week raakte bekend dat Snelders stiekem bezoekers filmde in de kleedhokjes van het zwembad van Brasschaat.

 

Meer krantenkoppen in België

Derde wandelzoektocht voor goed doel in Waregem

Nog tot 30 juni organiseert Wandel4Health voor de derde keer zijn wandelzoektocht. Deze fotozoektocht is ten voordele van ‘t Kelderke, de voedselbank in Waregem.
The post Derde wandelzoektocht voor goed doel in Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Alveringem?

Hoe goed ben jij op de hoogte van het reilen en zeilen in Groot-Alveringem? Weet je wat er schort aan de Kallebrug? En zag je de Alveringemnaren op tv, of supporter je voor Stan Dewulf? Waag je kans in deze op en top Alveringemse quiz. Succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij Alveringem? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alexander Coudyzer is Belgisch Kampioen G-badminton

Afgelopen weekend is Oostrozebekenaar Alexander Coudyzer Belgisch Kampioen geworden in Lokeren. Het 11-jarige toptalent duldde in de C-klasse geen enkele tegenstand.
The post Alexander Coudyzer is Belgisch Kampioen G-badminton appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bekende Gitsenaar Lionel Maes (81) overleden

In AZ Delta in Rumbeke is Lionel Maes op woensdagmorgen 1 mei op 81-jarige leeftijd overleden na een hartinfarct. Hij was een bekende Gitsenaar, onder meer als gewezen uitbater van taverne De Drie Koningen in de Torhoutstraat.
The post Bekende Gitsenaar Lionel Maes (81) overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Joost Klein gespot in zijn hotel in Malmö

Journalisten van de Zweedse krant ‘Aftonbladet’ hebben Joost Klein gespot in zijn hotel in Malmö. De zanger werd onderworpen aan enkele vragen over het onderzoek dat momenteel wordt uitgevoerd naar het incident van donderdagavond, maar een reactie wilde hij niet geven. “Een fijne dag verder”, klonk enkel het vanuit de lift.

Lees meer »

Ontwerpster Kate Middleton baart zich grote zorgen: “Ik denk dat ze door een hel gaan”

De Britse prinses Kate Middleton (42) herstelt momenteel al enkele maanden van kanker. In de weken voor ze haar diagnose via een persoonlijke video wereldkundig maakte, draaide in de pers en daarbuiten de geruchtenmolen over haar gezondheidstoestand op volle toeren. Nu is er opnieuw voer voor speculatie verschenen. In een gesprek met de Britse krant The Telegraph uit Amaia Arrieta,

Lees meer »

Pro League Awards openen op 27 mei Silt in Middelkerke en jij kan erbij zijn

De Pro League Awards zetten op maandag 27 mei een punt achter een beklijvend voetbalseizoen. “Dat doen we meer dan ooit in stijl in het elegante Silt, het vernieuwde Casino van Middelkerke. Fans kunnen onze awardshow live volgen via nieuwsblad.be en VRT MAX of zelf tickets kopen om erbij te zijn,” zegt Lorin Parys, CEO van de Pro League.

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Les Engagé(e)s

06:00 Er is in dit land één en slechts één nationale partij: de onze. Die mogelijk ook de uwe is geworden, wij doen ons best. Ecolo en Groen spelen wel dat ze één zijn, maar Groen bungelt er maar wat aan. A…

Lees meer »

“Na dik 100 jaar doen we nog met plezier verder”: schepen Krist Soenens is vierde generatie in café In De Zwaan

Café ‘In De Zwaan’ is vergroeid met de geschiedenis van het dorp Koolskamp. Al op het einde van de 19de eeuw begon de familie in de Kloosterstraat met een café, vier generaties later zijn de openingsuren wel herleid, maar blijft het een pleisterplaats.
The post “Na dik 100 jaar doen we nog met plezier verder”: schepen Krist Soenens is

Lees meer »

LIVE GAZA. Israël: “Geen akkoord bereikt, offensief in Rafah gaat door” – “Delegatie van Hamas vertrokken”

De onderhandelingen over een wapenbestand voor Gaza zijn mislukt. Dat meldt een hoge Israëlische functionaris in de nacht van donderdag op vrijdag. Die vertelt ook dat het offensief in Rafah zal doorgaan. De delegatie van Hamas heeft Caïro, waar de gesprekken plaatsvonden, dan ook verlaten. Dat meldt een aan aan de terreurbeweging gelieerde zender. De Amerikaanse president Joe Biden dreigt

Lees meer »

Zoon en dochter van omgekomen bemanningslid bommenwerper wonen 80-jarige herdenking bij: “Wevelgem heeft een speciale betekenis voor ons”

Op 9 mei 1944 stortte in de buurt van Hoeve Bekaert in Wevelgem een Canadese bommenwerper Halifax neer, een vliegtuig dat deel uitmaakte van de zware bommenwerpsvloot van de geallieerden. De Halifax werd uit de lucht geschoten door een Duitse nachtjager. Drie bemanningsleden kwamen daarbij om het leven, waaronder de enige Brit in het gezelschap: sergeant Philip Mellor. 80 jaar

Lees meer »