Grote brand in appartementencomplex in Geel: brandweer massaal ter plaatse

Er woedt momenteel een grote brand in een van de sociale appartementen in de Verbueckenstraat. De brand gaat gepaard met veel rookontwikkeling. De brandweer is massaal aanwezig.

 

Meer krantenkoppen in België

Beringen start als 1e gemeente in Limburg met ‘De Eenzame Uitvaart’

Met het project "De Eenzame Uitvaart" wil de stad Beringen er zijn voor haar inwoners die sterven zonder vrienden, kennissen of familie. Hun begrafenis wordt vaak enkel bijgewoond door de begrafenisondernemer. De vrijwilligers van het project gaan op zoek naar het levensverhaal van de overledene, dat de basis vormt voor een gedicht dat voorgedragen wordt tijdens de begrafenis.

Lees meer »

Dima (16) kwam na inval in Oekraïne in Vlaams pleeggezin terecht: “Eén keer heb ik mijn familie teruggezien, nu kan dat niet meer”

Bijna zijn hele familie zit in het Oekraïense leger. Dat moet volstaan, vond zijn moeder. Ze greep haar kans toen ze Dmytro Soloid – Dima voor de vrienden – na de inval van Poetin kon laten vluchten. Zo werd de 16-jarige Oekraïense tiener pleegzoon van Peter Van Renterghem (58) uit het Oost-Vlaamse Wondelgem. De jongen getuigt over de knagende heimwee

Lees meer »

Vijf tieners die putdeksel in voorruit vrachtwagen gooiden opgepakt dankzij camerabeelden buurman: “Ze staken hele avond vuurwerk af”

De vijf tieners uit Andenne, die zijn opgepakt na de aanslag op de E42 waarbij de Roemeense trucker Gheorghe (50) om het leven kwam, maakten het al de hele avond bont aan de brug. Dat leren de camerabeelden van een buurman die de politie onderzocht. De buurman vertelt hoe de vijf jongeren voor de aanslag meerdere vuurwerkbommetjes afstaken in de

Lees meer »

Unizo Roeselare nu al met vijf prioriteiten naar politici: “We zullen in oktober ondernemend stemmen”

Unizo Roeselare heeft, met het oog op de lokale verkiezingen in oktober, een aantal prioriteiten opgelijst die ze nu al aan de lokale politici hebben overhandigd. Op een gemoedelijke avond in het kasteel van Rumbeke luisterden ondernemers en politici naar elkaar.
The post Unizo Roeselare nu al met vijf prioriteiten naar politici: “We zullen in oktober ondernemend stemmen” appeared

Lees meer »

“Samenwerken met hem was een nachtmerrie”: ooit een grote ster, zo gaat het nu met ‘Austin Powers’-acteur Mike Myers

‘Austin Powers’. ‘Wayne’s World’. ‘Shrek’. Begin jaren 2000 viel er niet te ontkomen aan Mike Myers (60). De Canadees reeg de ene na de andere blockbuster aan elkaar, tot verschillende rechtszaken en enkele grote flops z’n ster danig deden tanen. Wat is er precies gebeurd? En hoe vult Myers z’n dagen nu? “Wanneer hij nood had aan chocolade, kwam iemand

Lees meer »