Dat deze machtige Rus corrupt is, verbaast niemand. Dat hij nu vervolgd wordt, wel

Lange tijd werd hij onaantastbaar gewaand, maar nu is Russisch viceminister van Defensie Timoer Ivanov aangehouden wegens fraude. Het verrast geen Rus dat hij corrupt zou zijn, wél dat hij veroordeeld kan worden. In het Kremlin gooien ze elkaar niet onder de bus. Tenzij Poetin de stal wil uitmesten.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG. “Geniet van jullie nacht!”: Brugse sfeergroep stak vannacht vuurwerk af voor hotel Fiorentina in Brugge

Club Brugge staat voor dé match van de waarheid tegen Fiorentina. Blauw-zwart moet in de halve finale van de Conference League in het eigen Jan Breydel een 3-2-achterstand uit de heenmatch in Firenze goedmaken. Krijgen we eindelijk nog eens een Belgische club in een Europese finale? Aan de Brugse sfeergroep North Fanatics zal het niet gelegen hebben: zij staken vannacht

Lees meer »

Koppel start met verkoop cannabis na wegvallen inkomsten door corona: “Ik wist zelfs niet hoe het eruitzag”

Om inkomstenverlies door de lockdown tijdens de coronacrisis te compenseren, startte een koppel uit Wevelgem met de verkoop van cannabis. Er hangt hen nu voor de correctionele rechtbank een celstraf van achttien maanden en een verbeurdverklaring van maar liefst 156.000 euro boven het hoofd. “Ik dacht dat het gemakkelijk zou gaan om wat geld bij te verdienen”, klonk het.

Lees meer »

LIVEBLOG. Italiaanse fans verzamelen in Brugse binnenstad zonder incidenten – 72% van HLN-lezers ziet Club finale halen

Club Brugge staat voor dé match van de waarheid tegen Fiorentina. Blauw-zwart moet in de halve finale van de Conference League in het eigen Jan Breydel een 3-2-achterstand uit de heenmatch in Firenze goedmaken. Krijgen we eindelijk nog eens een Belgische club in een Europese finale? In onderstaande liveblog zit u een hele dag op de eerste rij voor alle

Lees meer »

Korte maar hevige regenbui zet twee straten blank in Kuurne

Een korte maar hevige regenbui die vanuit Frankrijk onze regio doorkruiste heeft er zondagavond voor gezorgd dat zowel in de Leiestraat als de Weidenstraat in Kuurne het rioleringsnetwerk het overtollige regenwater niet meer kon slikken en de straten blank kwamen te staan.
The post Korte maar hevige regenbui zet twee straten blank in Kuurne appeared first on KW.be.

Lees meer »