Villa’s, Rolls Royces, champagne en diamanten: zo rijk is de Russische legertop

De Russische onderminister van Defensie Timoer Ivanov is gearresteerd op verdenking van het aannemen van steekpenningen, melden Russische staatsmedia. Ivanov is al acht jaar in functie. Volgens het tijdschrift Forbes is Ivanov een van de rijkste mensen in Russische veiligheids- en defensiekringen. En hij is niet de enige binnen de Russische elite die een dubieuze reputatie heeft als het gaat om zelfverrijking .

 

Meer krantenkoppen in België

Droomfinale tussen Avanti Brugge en Oostkamp in Top Division Two

De finale van de play-offs in Top Division Two krijgt een droomaffiche. Niet alleen plaatsten de kampioenen van beide reeksen zich, bovendien wordt het de verhoopte derby tussen Oostkamp en Avanti Brugge.
The post Droomfinale tussen Avanti Brugge en Oostkamp in Top Division Two appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Bikepacker’ Steven fietste 812 kilometer met z’n mountainbike in amper 66 uur: “Je komt jezelf sowieso tegen, maar een klik maken en doorbijten”

In het dagelijks leven is hij boekhouder, maar in zijn vrije tijd zoekt Steven Demyttenaere resoluut het avontuur op. De 38-jarige Westrozebekenaar heeft een passie voor bikepacking-wedstrijden, waarbij hij met z’n mountainbike solo enorme afstanden aflegt. Afgelopen weekend nam hij deel aan ‘All Along The Watchtowers’, een loodzware route van 812 kilometer. Steven finishte na amper 66 uur.
The

Lees meer »