Slovaakse premier Robert Fico neergeschoten en naar ziekenhuis gebracht

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Wie is de echte stalker? Was er een verkrachting? Insiders onthullen wat verzonnen is in ‘Baby Reindeer’ en wat niet

Er is al heel wat inkt gevloeid over de spraakmakende Netflixreeks ‘Baby Reindeer’, die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal over een kwetsbare jongeman en zijn stalker. Opvallend genoeg speelt acteur Richard Gadd zichélf in de serie, waardoor we de feiten uit eerste hand te horen krijgen. Maar volgens de stalker in kwestie, klopt zijn versie niet. Wat zijn nu

Lees meer »

Eerste steen van Scharphoutcomplex is gelegd in Lissewege

In Lissewege werd vanmorgen de eerste steen gelegd van de nieuwe Scharphoutsite die gebouwd wordt op de terreinen waar de Rijksschool vroeger stond, waarvan de lokalen lang gebruikt werden door tal van verenigingen. De materialen van de afbraak worden gebruikt voor de nieuwbouw.
The post Eerste steen van Scharphoutcomplex is gelegd in Lissewege appeared first on KW.be.

Lees meer »

Reconstructie. Hoe BBC-podcast grootste mensensmokkelaar van Europa kliste: “Scorpion” kreeg 10 jaar cel en boete van 1 miljoen in ons land

Hij kreeg in ons land een celstraf van 10 jaar en een boete van net geen miljoen euro. Barzan M. (36) is al enkele jaren de meeste gezochte smokkelaar van Europa. Maar hij wist telkens de dans te ontspringen. Tot een BBC-reporter hem kon traceren in zijn thuisland Irak én zelfs een interview met hem had. “Ik heb misschien wel

Lees meer »

Prins Laurent geeft directie Polet-De Pypere in Ardooie instructies hoe ze een boom moet planten

De nieuwe productiesite van handgereedschappenproducent Polet-De Pypere in de Stationsstraat 176 werd vandaag maandag ‘officieel’ geopend door prins Laurent, die directieleden van de groep de nodige instructies gaf om met twee spades – uiteraard van De Pypere én Polet – een boompje vakkundig in de grond te stoppen. Het begin van een groenzone rond het bedrijf.
The post Prins

Lees meer »

Gouden jubileum voor Raphaël en Lena

Op 20 april 1974 stapten Raphaël Busschaert (76) en Lena Delporte (72) in het huwelijksbootje. De jubilarissen waren hun hele leven lang landbouwers en veehandelaars op het erf aan de Blekerijweg in Proven. Na hun pensioen gingen ze wat verderop in dezelfde straat wonen, waar ze blijven genieten van de natuur en vooral van de open
The post Gouden

Lees meer »