Arian (6) nog altijd niet gevonden: Duitse jongen met autisme verdween twee dagen geleden spoorloos

De hulpdiensten in het Duitse Ohfeldring, nabij Hamburg, zijn al twee dagen met man en macht op zoek naar een 6-jarige jongen. Arian verdween spoorloos uit zijn ouderlijke woning, gevreesd wordt dat het jongetje met autisme in een moerassig gebied verloren is gelopen.

 

Meer krantenkoppen in België

Manhattn’s Burgers opent zaterdag tiende vestiging: “Brugge is een stad met internationale allure”

Liefhebbers van premium hamburgers, opgediend in een fraai kader, kunnen vanaf zaterdag 25 mei komen proeven bij Manhattn’s Burgers Brugge op het Simon Stevinplein 2. In het pand waar vroeger onder meer Pizza Hut was gevestigd, komt de intussen tiende vestiging van deze hamburgerketen die tien jaar geleden opgericht werd door de Leuvense broers Jerome en Philippe Vandermeulen.
The

Lees meer »

LIVEBLOG. De beker gaat de lucht in op Jan Breydel: volg hier de festiviteiten van kampioen Club Brugge op de voet!

Wát een ontknoping! Club Brugge heeft zich voor de 19de keer tot landskampioen gekroond. In een kolkend Jan Breydel had blauw-zwart genoeg aan een 0-0-gelijkspel tegen stadsrivaal Cercle, maar in het slot ontsnapte Club nog aan de ultieme deceptie door een wel heel discutabele fase. Alle feestelijkheden en reacties na de Brugse titel kan u op de voet volgen in

Lees meer »

Vaticaan biedt excuses aan nadat paus Franciscus homofobe uitspraak deed tijdens gesprek met bisschoppen achter gesloten deuren

Paus Franciscus (87) heeft tijdens een gesprek met bisschoppen achter gesloten deuren in Rome een aanstootgevend woord gebruikt. Hij zou homoseksuele mannen omschreven hebben als “flikkers”, melden verschillende Italiaanse media. Vraag is of hij dat bewust deed, het Italiaans is immers niet zijn moedertaal. Het Vaticaan heeft zich verontschuldigd voor de uitspraken van de paus.

Lees meer »

LIVEBLOG TITELSTRIJD. Ruud Vormer, vijf keer kampioen met blauw-zwart, blikt vooruit: “Club pakt de titel, zonder twijfel”

Net als vorig jaar zal de titelstrijd pas op de slotspeeldag beslist worden. Met Club Brugge, Union en Anderlecht zijn er nog drie kandidaten. Al heeft blauw-zwart wel een serieuze streep voor. Met een punt tegen Cercle is het zondag áltijd kampioen. Welke andere scenario’s zijn er nog mogelijk? Heeft Anderlecht nog een (water)kans? Volg de ontknoping op de voet

Lees meer »

Eerste cohousingproject voor Kortrijk vergund: 13 appartementen met zicht op stadspark ‘de Paulientjes’

Op 18 augustus 2022 werd het eerste cohousingproject van Kortrijk aangekondigd. Een tweetal weken geleden werd dan eindelijk de vergunning afgeleverd door het schepencollege. In de Groeningestraat komen 13 appartementen aangevuld met gemeenschappelijke delen in de beschermde woningen Chomé en De Kroon. Begin volgend jaar starten de werken.
The post Eerste cohousingproject voor Kortrijk vergund: 13 appartementen met zicht

Lees meer »

Jani Kazaltzis presenteert nieuw realityprogramma ‘Fboy Island’: “Een ongelooflijk psychologisch experiment”

Streamz pakt deze zomer uit met een gloednieuw realityprogramma: ‘Fboy Island’. In de reeks moeten drie vrouwen – die op zoek zijn naar de ware liefde – de ‘nice guys’ onderscheiden van de ‘Fboys’. Aan Jani Kazaltzis om het programma in goede banen te leiden. Hij krijgt op zijn beurt het gezelschap van de Nederlandse Gwen van Poorten.

Lees meer »

Meerdere doden en tientallen gewonden bij tornado’s in Texas

Bij tornado’s en hevige stormen, vooral ten noorden van de Texaanse stad Dallas, zijn volgens plaatselijke media zeker tien mensen omgekomen. De helft van de dodelijke slachtoffers kwam uit Texas, met name uit de plaats Valley View, de overige helft uit aangrenzende staten. Er zijn naar schatting tachtig mensen gewond geraakt in de getroffen regio’s.

Lees meer »