Honderden autobanden illegaal gedumpt in Hallerbos: “Opruimactie zal heel wat kosten”

In het Hallerbos kreeg boswachter Thomas Boonen deze week verschillende meldingen van wandelaars die grote stapels gedumpte autobanden hadden gevonden. Het zou om honderden banden gaan. Van de dader(s) ontbreekt vooralsnog elk spoor. 

Meer krantenkoppen in België

IJsboerke en Radio2 vieren Belgische Olympische medailles met gratis Frisko’s in Blankenberge

IJsboerke en Radio2 kondigen met trots een unieke samenwerking aan in het kader van de Olympische Spelen in Parijs, die op vrijdag 26 juli starten. De iconische Belgische ijsproducent en de grootste familiezender van Vlaanderen zullen bij elke medaille die een Belgische atleet wint, gratis ijsjes uitdelen aan de Radio2-studio in Blankenberge.
The post IJsboerke en Radio2 vieren Belgische

Lees meer »

Een droomstart voor Igor Thiago: Braziliaan scoort meteen twee doelpunten voor nieuwe club in voorbereidingswedstrijd

Beginnen met een knaller. Twee eigenlijk. Igor Thiago (23) heeft zijn start bij zijn nieuwe club Brentford niet gemist. Bij zijn debuut was de ex-Club Brugge-speler goed voor twee doelpunten in de vriendschappelijke wedstrijd tegen vierdeklasser Wimbledon. De spits maakte in juni de oversteek naar de Premier League voor een slordige 37 miljoen euro.

Lees meer »

Bakker Filip Janssens (55) uit Harelbeke overleden na lange strijd tegen kanker: “Hij was uitgeput na twee maanden hoge koorts”

Filip Janssens, de gekende en bekende bakker van Bakkerij Janssens-Vanhove aan de Veldstraat in Harelbeke is op 22 juli overleden na een zoveelste gevecht tegen kankers en laatst leukemie. Hij overleed in het UZ in Leuven in het bijzijn van zijn vrouw Sandra Vanhove. “Filip was compleet uitgeput door blijvende hoge koorts.”
The post Bakker Filip Janssens (55) uit

Lees meer »

“We hadden zelfs al bezoekers uit Polynesië”: Jannick (58) en Johan (61) toveren oude boerderij om tot B&B in Dentergem

Al veertien jaar vormt B&B De Zoete Kers een mooie parel aan de Dentergemse horizon. Tussen de akkers en fruitboomgaarden creëerden Jannick Delodder (58) en haar man Johan Desmet (61) een gezellige overnachtingsplaats waar het heerlijk toeven is. Tijdens het seizoen kan je er ook stoppen voor een verfrissing aan hun zomerbar.
The post “We hadden zelfs al bezoekers

Lees meer »

Ons wagenpark wordt langer, breder en zwaarder

De doorsnee wagen op de Belgische markt wordt steeds langer, breder en zwaarder. Onder meer door die evolutie neemt het totale wagenpark in ons land – meer dan 6 miljoen voertuigen – intussen 9.787 voetbalvelden aan ruimte in. Dat zijn ruim 1.400 voetbalvelden meer dan 10 jaar geleden. Dat blijkt uit gegevens die de federale overheidsdienst (FOD) Mobiliteit heeft verzameld

Lees meer »

LIVE. Prinses Elisabeth studeert af aan Oxford: volg hier de ceremonie

Vandaag is een bijzondere dag voor Prinses Elisabeth (22), want ze studeert af aan de prestigieuze universiteit van Oxford. Na drie jaar heeft ze haar bacheloropleiding Geschiedenis en Politiek succesvol afgerond. In het historische Sheldonian Theatre zal ze tijdens een plechtige ceremonie, gekleed in toga, haar diploma in ontvangst nemen. Volg het hele gebeuren hier live.

Lees meer »

Eric en Carine vieren hun gouden huwelijksjubileum

Het echtpaar Eric Van Poucke (geboren in Brugge op 14 oktober 1953) en Carine Philibert (geboren in Brugge op 8 oktober 1955) uit de Kapelaanstraat in Sint-Kruis vierde op zondag 14 juli het gouden huwelijksjubileum.
The post Eric en Carine vieren hun gouden huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »