Eerste getuige erkent media te hebben ingezet om Trump te helpen

De eerste getuige in de strafzaak tegen Donald Trump heeft de jury in New York verteld over een bijeenkomst in 2015 waarop werd gevraagd of hij de campagne van Trump kon helpen. Deze David Pecker, oud-topman van mediabedrijf American Media, stelde volgens Amerikaanse media dat hij destijds aanbood de “ogen en oren” te zijn van Trump en diens medestanders. 

Meer krantenkoppen in België

Clovis verhuist en houdt vanaf Sinksenweekend tot dan totale uitverkoop met mooie kortingen

Opnieuw een zaak die de Doorniksestraat verlaat. Na onder meer Cherubin, Standaard Boekhandel en Courcelles gaat ook damesboetiek Clovis op zoek naar een nieuwe locatie. “Gezien de pittige huurprijzen, hoge onroerende voorheffing, nakende werken naast de deur en steeds minder passage hebben we besloten te verhuizen”, zegt Hans Carrein (58).
The post Clovis verhuist en houdt vanaf Sinksenweekend tot

Lees meer »

Winkel, takeaway, delivery en catering op één locatie: Brugse ondernemers lanceren nieuw foodconcept Yumsters

Koen Lagrou (49) van Foodbazar en Brecht Van Cleven (33) van Los Pollos slaan de handen in elkaar voor het nieuwe foodconcept: Yumsters , gevestigd in de Gistelsesteenweg 527 in Sint-Andries. “We zijn een unieke combinatie shop, takeaway, delivery en catering”, zegt Koen, die bij Yumsters met nog heel wat andere lokale partners samenwerkt.
The post Winkel, takeaway, delivery

Lees meer »

Meryl Streep, koningin van de accenten, wordt in Cannes geloofd voor indrukwekkende acteercarrière

De Amerikaanse actrice Meryl Streep (74) krijgt vanavond tijdens de opening van het filmfestival in Cannes een ere-Gouden Palm. Streep is een Hollywoodlegende, heeft een recordaantal Oscarnominaties en wordt wel eens omschreven als de koningin van de accenten. Van een authentiek Pools accent tot British English, ze brengt het allemaal even overtuigend. Ze wordt geloofd voor haar bijdrage aan de

Lees meer »