Australische premier noemt Elon Musk “arrogante miljardair” in ruzie over videobeelden van mesaanval op bisschop

Elon Musk is volgens de Australische premier een “arrogante miljardair” en “wereldvreemd”. Dat zei hij in het kader van hun vete over de videobeelden van de mesaanval op een bisschop in Sydney.

 

Meer krantenkoppen in België

Ali (16) vlucht uit Afghanistan en speelt kampioen bij VK Langemark-Poelkapelle

Integratie via voetbal, Barakat Ali Noori (16) toont dat het kan. Na zijn vlucht uit Afghanistan werd hij kampioen met de U21 in Langemark, leerde er Nederlands en maakte vrienden in de regio. “We breiden deze succesformule nu uit naar andere lokale verenigingen”, aldus Fedasil.
The post Ali (16) vlucht uit Afghanistan en speelt kampioen bij VK Langemark-Poelkapelle appeared

Lees meer »

Kopzorgen voor Tedesco: Theate valt uit bij Rennes met enkelblessure

Rode Duivel Arthur Theate (23) speelde afgelopen weekend met Rennes tegen RC Lens. De linksvoetige verdediger moest na 55 minuten het veld verlaten met een enkelblessure, waarna hij op krukken werd gespot. Verdere onderzoeken zullen de ernst moeten uitwijzen. Met nog iets meer dan een maand voor de start van het EK zal bondscoach Tedesco dit niet graag zien gebeuren.

Lees meer »

Uw financiële situatie vergelijken met die van de rest van het land? Spendtracker kijkt mee in de betaalverrichtingen van meer dan 22.000 Belgen

Vrouwen gaan het vaakst naar de bakker. West-Vlamingen betalen jaarlijks 135 euro meer aan boetes dan Limburgers. En vorig jaar gaven 45-plussers gemiddeld 1.220 euro uit aan vakanties. De gratis onlinetool SpendTracker biedt zeer gedetailleerd inzage in ons uitgavenpatroon en kijkt daarvoor rechtstreeks in de bankverrichtingen van ruim 22.000 Belgen. Hoe gaat dat in z’n werk? Kunnen ook uw bankgegevens

Lees meer »

Overheid mag AfD blijven afluisteren en bespioneren

In Duitsland blijft de partij Alternative für Deutschland ‘verdacht extreem’ en mag ze verder afgeluisterd worden. De rechtbank in Münster heeft het beroep van AfD daartegen verworpen. Dit arrest opent de lange weg naar een mogelijk verbod op de partij.

Lees meer »

Club Brugge verwacht Thiago dit seizoen niet meer terug in selectie na letsel aan mediale band

Club Brugge verwacht niet dat het dit seizoen nog kan rekenen op Igor Thiago. De Braziliaan viel maandagavond in de competitiewedstrijd tegen Union Sint-Gillis (2-2) geblesseerd uit en heeft een letsel aan de mediale band opgelopen. Dat heeft blauw-zwart dinsdag gemeld.
The post Club Brugge verwacht Thiago dit seizoen niet meer terug in selectie na letsel aan mediale band

Lees meer »