“Ofwel hadden we een sterke mol, ofwel een zwakke groep”: afvaller van ‘De mol’ speelde spel tevergeefs op eigen manier

Ze was voor heel wat kijkers een van de hoofdverdachten, maar zie: Lynn Thissen (38) is niét ‘De mol’. Met haar afvallen verdwijnen ook ineens alle verdubbelaars uit het spel. Goed gespeeld van de saboteur, geeft Lynn toe in een eerste interview na haar eliminatie. Een terugblik op haar eigenzinnige parcours – de mol wilde ze absoluut niet zijn – en de opdrachten die haar zullen bijblijven. “Of ik mijn man nu met gebaren tot een vluggertje kan verleiden?” 

Meer krantenkoppen in België

Pas na drie maanden had iemand het door: waarom je maar beter de kleine lettertjes in de gebruiksvoorwaarden leest

Drie maanden heeft het geduurd, alvorens iemand de fles wijn claimde die een Britse denktank gratis wilde weggeven aan de eerste persoon die het verborgen aanbod in hun privacybeleid opmerkte. De denktank wil met de stunt aanklagen dat bedrijven tijd en geld in die ellenlange gebruiksvoorwaarden moeten steken, terwijl bijna niemand die teksten ooit leest.

Lees meer »

Dames WTC Julius Caesar van start

De dames van wielertoeristenclub Julius Caesar haspelden onlangs de eerste kilometers van het nieuwe seizoen af. Ze verzamelen elke woensdagavond om 19.30 uur aan clublokaal café De Loobrug.
The post Dames WTC Julius Caesar van start appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ongezien in geschiedenis van Songfestival”: onderzoek naar incident rond Joost Klein, verdwenen uit generale repetitie

Verschijnt Joost Klein (26) deze avond nog op het podium van het Eurovisiesongfestival? Vrijdag werd de Nederlandse deelnemer op het laatste moment uit de repetities geweerd, zonder dat de EBU daar een sluitende verklaring voor gaf. Er zou sprake zijn van een ‘incident’ rond de zanger. De Zweedse politie doet ter plaatse in Malmö onderzoek en ondervraagt “de betrokken personen”

Lees meer »

Nieuw op Sinksenvrijdag bij Balthazar: Pop Factory

Traditiegetrouw komt Typisch Tachtig terug naar café-bistro Balthazar aan de Noordbrug bij de Leie, maar de quiz op vrijdag maakt dit jaar plaats voor de Pop Factory. “Alles wat iedereen doet bewegen en graag hoort. van Goose naar Footloose”, zegt Mathieu Declercq.
The post Nieuw op Sinksenvrijdag bij Balthazar: Pop Factory appeared first on KW.be.

Lees meer »