Nóg een trofee erbij: Emma Meesseman kroont zich nu ook tot Turks landskampioen met Fenerbahce

Nadat ze afgelopen zondag voor de zesde keer in haar carrière de eindzege in de EuroLeague wist te veroveren, heeft Emma Meesseman ook het Turkse landskampioenschap op zak gestoken met Fenerbahce. Het is al de 24ste trofee die ze aan haar palmares mocht toevoegen. 

Meer krantenkoppen in België

Gestolen aanhangwagen van STS Solutions rijdt twee jaar later gewoon rond op Franse autosnelweg: “Dit is behoorlijk frustrerend”

Een aanhangwagen van STS Solutions uit Spiere-Helkijn die twee jaar geleden werd gestolen, is onlangs gespot op de Franse autosnelweg. Het waren de schoonouders van een bediende van het bedrijf die een foto maakten van de aanhangwagen in de buurt van Troyes. “Hij was heel duidelijk herkenbaar want het oorspronkelijke dekzeil met onze firmanaam hing nog aan de aanhangwagen”, aldus

Lees meer »

Bekijk: “We are the champions’: uitbundige Club-supporters vieren kampioenstitel op‘De Platse’

Van een topavond voor het Brugs voetbal gesproken. Na de brilscore in de derby is Club Brugge voor de 19de keer landskampioen en pakt Cercle zijn eerste Europese ticket in 14 jaar. Dat werd na affluiten dan ook duchtig gevierd op ‘De Platse’, vlakbij het Jan Breydelstadion.
The post Bekijk: “We are the champions’: uitbundige Club-supporters vieren kampioenstitel op‘De

Lees meer »

LIVE GAZA. Internationaal Gerechtshof beveelt Israël aanval op Rafah te stoppen

Het Internationaal Gerechtshof (ICJ) in Den Haag heeft vrijdag geoordeeld dat Israël de aanval op Rafah moet beëindigen. Volgens het VN-hof is de humanitaire situatie in de Palestijnse grensstad verergerd sinds de laatste beslissing van het hof en wordt de situatie nu als “rampzalig” beschouwd. In Israël wordt woedend gereageerd op het tussenvonnis. Ook gematigde Israëlische stemmen reageren afkeurend. Volg

Lees meer »

LIVEBLOG TITELSTRIJD. “Blijkbaar 0,0 stress bij spelers van Club”, Anderlecht verzamelt op Neerpede – Volg de slotspeeldag op HLN!

D-Day in de bijzonder spannende titelontknoping. Met Club Brugge dat met de beste kaarten aan de slotspeeldag begint. Met een punt tegen Cercle is het áltijd kampioen. Of gaat de trofee toch nog richting Brussel, naar Union of Anderlecht? Een héle dag zit u bij HLN aan het juiste adres. Voor het laatste nieuws, de beste sfeerbeelden voor en na

Lees meer »

Precies 20 jaar geleden beleefden Europese royals drukste week van hun leven dankzij twee koninklijke huwelijken

Mei 2004 was een hectische maand voor de Europese royals. In één week tijd trouwden twee troonopvolgers: Frederik (55) van Denemarken en Felipe (56) van Spanje. Met Mary (52) en Letizia (51) kregen beide landen zo het allereerste burgermeisje dat ooit op de troon zou komen. ‘Story’ kijkt terug op deze betoverende royaltyweek in 2004 én gaat na hoe het

Lees meer »

Hoevebakkerij Forret zwaait de deuren open

Hoevebakkerij Forret in Anzegem opent op zondag 26 mei haar deuren voor bezoekers. Iedereen kan een kijkje komen nemen en ontdekken hoe het eraan toegaat in de familiehoeve.
The post Hoevebakkerij Forret zwaait de deuren open appeared first on KW.be.

Lees meer »