Vrouw in levensgevaar na woningbrand in Brasschaat, ook een buurman die hielp bij de reddingsactie raakte gewond

In de Rochuslei in Brasschaat is woensdagavond een vrouw levensgevaarlijk gewond geraakt bij een woningbrand. De dame zat gevangen terwijl de bewuste woning getroffen werd door een uitslaande brand. Ze werd samen met een buurtbewoner afgevoerd naar het ziekenhuis. 

Meer krantenkoppen in België

Nooit eerder vielen zoveel tranen in één aflevering van ‘Boer zkt vrouw’: boerin Sanne moet hart luchten bij boer Martijn

Emoties alom in ‘Boer zkt vrouw’ deze week. Vooral bij boerin Sanne (33), die moet kiezen tussen drie mannen die voluit voor haar gaan. Voor die hartverscheurende keuze zoekt Sanne steun bij jeugdvriend en ‘Boer zkt vrouw’-collega Martijn (35). Die kan haar met een brede glimlach weer wat opbeuren, maar krijgt het achteraf minstens even moeilijk. Er lijkt maar geen

Lees meer »

Werken in de Rekestraat in Wervik liggen al sedert donderdag stil: “Hoofdaannemer zette samenwerking met onderaannemer stop”

Het vernieuwen van diverse nutsleidingen in de Rekestraat in Wervik ligt al sedert vorige week donderdag stil. “In opdracht van Fluvius”, zegt burgemeester Youro Casier (Vooruit). “De reden is het niet volgen van de veiligheidsvoorschriften door een onderaannemer en ook het gebrek aan de juiste werktuigen.”
The post Werken in de Rekestraat in Wervik liggen al sedert donderdag stil: “Hoofdaannemer

Lees meer »

Florence start eigen yogazaak Studio Flow op

In het hartje van de stad Roeselare startte de 24-jarige Florence Delrue recent haar eigen yogazaak Studio Flow op. Florence, die in het dagdagelijkse leven aan de slag is binnen het onderwijs, palmt een ruimte in aan de achterzijde van Roots 33, de winkel die zich deze week reeds een jaar langs de Noordstraat bevindt.
The post Florence start eigen

Lees meer »

Francis Vrancken stopt als Beerschot-voorzitter na conflict met Saoedische eigenaars: “Ik heb geen inbreng meer en dat doet pijn”

Francis Vrancken zal vrijdag voor de laatste keer als Beerschotvoorzitter de wedstrijd op het Kiel tegen Patro Eisden bijwonen. Hij legt zijn functie neer uit onvrede met het beleid van voetbalholding United World van de Saoedische hoofdaandeelhouder Prins Abdullah. Het afspringen van de overnamedeal met de Chinees-Europese groep die ook achter FC Den Bosch zit, was de druppel teveel: “Samenwerken

Lees meer »

Winnaar ‘Het onbekende’ is bekend en gaat naar huis met 16.600 euro

Het spel is gespeeld. Na wekenlang kiezen tussen ‘bekend’ of ‘onbekend’ mag Liz zich officieel de winnares van ‘Het onbekende’ noemen. De 30-jarige kandidate uit Sint-Truiden haalde het tijdens een spannend bufspel van haar tegenspeler Loïc. Als gevolg ging zij met een geldkoffer gevuld met 16.600 euro naar huis. “Ik heb een sponsorkindje in India, dus die ga ik wat

Lees meer »

Het lichtend pad van Bayer Leverkusen: hoe Xabi Alonso grijze aspirineclub plots aantrekkelijk heeft gemaakt

De eeuwige verliezer is eindelijk loser af. Niet enkel de reusachtige neonreclame van farmareus Bayer licht de hemel boven Leverkusen voortaan op. Zijn fabrieksploeg heeft de dominantie van Bayern München in de Bundesliga na elf opeenvolgende titels doorbroken. Zoals zijn aspirine gaat Bayer plots viraal. Met dank aan een populaire trainer die een lichtend pad heeft uitgezet.

Lees meer »

Geen 14e overwinning op rij voor Lyra-Lierse, dat blijft steken op gelijkspel bij RC Hades

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt een topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Vanavond bleef Lyra-Lierse steken op een 2-2-gelijkspel op het veld van RC Hades en ziet zo een einde komen aan zijn reeks van 13 overwinningen op een rij. Bekijk hieronder de

Lees meer »