Topchef Nick Bril stopt bij Antwerps restaurant August: “Eer om deel uit te maken van deze unieke reis”

Nick Bril zet zijn job na vijf jaar als culinair verantwoordelijke bij het Antwerpse restaurant August stop. Dat deelt hij zelf mee via sociale media. 

Meer krantenkoppen in België

Ygor uit Poperinge ondersteunt stickeractie Rode Kruis

De Rode Kruisstickerverkoop vindt dit jaar plaats van donderdag 18 april tot en met donderdag 2 mei. Cultureel ambassadeur uit Poperinge, Ygor, ondersteunt dit jaar maar al te graag de actie voor de vrijwilligers in zijn stad.
The post Ygor uit Poperinge ondersteunt stickeractie Rode Kruis appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Veiligheid patiënten in het gedrang”: personeel van AZ Oostende klaagt fouten door hoge werkdruk aan, directie nuanceert

Een toxische sfeer, veel wantrouwen en de kwaliteit die onder druk komt. Onze redactie ontving heel wat getuigenissen van personeel uit het AZ Oostende, dat een recente fusie is van de Oostendse ziekenhuizen Serruys en Damiaan. Een recente, kritische audit van de spoedafdeling zegt dat de kwaliteit van de artsen "zeer wisselend" is en dat er weinig "drang naar kwaliteit"

Lees meer »

Satellietbeeld prikt gaten in verhaal Israëlische leger: er waren wél tanks in de buurt toen Palestijnse Hind (6) gedood werd

Er waren wel degelijk Israëlische tanks aanwezig in de buurt toen het Palestijnse meisje Hind (6) in januari gedood werd. Dat blijkt uit een onderzoek dat The Washington Post samen met experts heeft uitgevoerd. Het rapport prikt zo gaten in het verhaal van het Israëlische leger, dat verklaarde dat er geen tanks aanwezig waren in de buurt toen er schoten

Lees meer »

Merho, geestelijke vader van de Kiekeboes, geniet van zijn pensioen in Wenduine: “Ik wil me niet meer bemoeien met de toekomstige verhaallijnen, zolang het karakter van de figuren gerespecteerd wordt”

Met het nieuwe album ‘Uranium-235’ geeft stripauteur Merho zijn Kiekeboes, Vlaanderens bekendste stripfamilie, definitief uit handen. Voortaan beleven Fanny en co spannende avonturen uit de kokers van Marnix ‘Nix’ Verduyn en Charel Cambré. Tijd voor vernieuwing, ook voor Merho zelf: hij reist, luistert naar Jacques Brel, geniet van familie en vrienden en waagt zich aan het schrijven van een thriller,

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Luchtalarm en explosies klinken in meerdere Israëlische steden

De woordvoerder van het Israëlische leger heeft bevestigd dat de aanval van Iran op Israël is begonnen. Iran heeft drones en raketten richting Israël gelanceerd, zo meldt eveneens de Iraanse staatstelevisie. Het land waarschuwt tevens dat elk land dat het luchtruim of grondgebied opent voor een Israëlische tegenaanval kan rekenen op een “gedecideerd antwoord”. Ook de Houthi’s vanuit Jemen en

Lees meer »

“Het eiland van Pippi Langkous” is “van fenomenaal strategisch belang” om ons te beschermen tegen Rusland

Schattige stadjes, mooie natuur én de thuis van Pippi Langkous: het Zweedse eiland Gotland is misschien wel een populaire vakantiebestemming, voor Zweden en de NAVO is het vooral een strategische parel. Op zo’n 5 kilometer van Villa Kakelbont worden verschillende militaire gebouwen uit de grond gestampt. “Elke Russische beweging kan gevolgd en gecontroleerd worden.”

Lees meer »

Benefietwandeling voor zieke broertjes Jules en Otis

Vrienden en familieleden organiseren op zondag 5 mei een benefietwandeling om de ouders van Jules (11) en Otis (9) Voet een financieel duwtje in de rug te geven. Door de spierziekte van de broertjes moeten de ouders een aantal aanpassingen doen in hun huis.
The post Benefietwandeling voor zieke broertjes Jules en Otis appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Minstens 17 doden en 60 gewonden bij raketaanval op Tsjernihiv – NAVO-chef roept op om eigen wapens aan Kiev te leveren

Na de Russische raketaanval op de Oekraïense stad Tsjernihiv op woensdag zijn al zeker 17 doden en ruim 60 gewonden geteld. Dat blijkt uit een nieuwe balans van het Oekraïense ministerie van Binnenlandse Zaken. “De wereld is niet vastberaden genoeg om de Russische terreur te stoppen”, stelt president Volodymyr Zelensky in een bericht op X. Ondertussen roept de chef van

Lees meer »