Hulpkok Joe ontwaakt uit coma, anderhalve maand na aanrijding door topchef Nick Bril: “Verrassing voor de artsen”

Hulpkok Joe Claridge is ontwaakt uit zijn kunstmatig coma, anderhalve maand nadat hij werd aangereden door sterrenchef Nick Bril. De hulpkok van The Jane in Antwerpen werd aangereden na een personeelsfeestje begin januari. Bril had te veel gedronken en er loopt een gerechtelijk onderzoek. 

Meer krantenkoppen in België

Gemeente Knokke-Heist en brandweer bereiken dadingovereenkomst na jarenlang juridisch conflict: “Opgelucht dat er een oplossing is gevonden”

Na bijna tien jaar komt er een einde aan een juridisch geschil tussen de gemeente Knokke-Heist en een groep brandweermensen van de post Knokke-Heist. De spuitgasten dienden klacht in bij de arbeidsrechtbank en eisten compensatie voor te veel gewerkte uren ten opzichte van hun verloning. Een recent cassatieberoep was nog in behandeling.?Nu is er dus een dadingovereenkomst gesloten. “Voor mij

Lees meer »

OVERZICHT. Bart Verbruggen in voorlopige EK-selectie Nederland, Zirkzee niet – Undav bij 27 Duitse namen, geen Goretzka en Gnabry

Het EK begint pas over een maand, maar mondjesmaat lopen de EK-selecties binnen. Hongarije maakte hun selectie dinsdag al bekend en nu mag ook Duitsland bijgeschreven worden op het lijstje. Het gastland loste de afgelopen dagen op ludieke wijze al enkele namen, nu is ook de volledige kern bekendgemaakt. Op de selectie van de Belgen is het nog wachten tot

Lees meer »

Burgemeester Bart De Wever en Viktor Verhulst openen Sinksenfoor: “Die spectaculaire attracties zijn leuk, maar ik geniet evengoed van eendjes vangen”

De jaarlijkse Sinksenfoor is weer van start gegaan en traditiegetrouw opende burgemeester ceremonieel het attractiepark door te rijden in de verschillende attracties. Zes weken lang zullen duizenden bezoekers de Sinksenfoor bezoeken. Vorig jaar haalde de foor bijna één miljoen bezoekers de 150 attracties. “Ik heb bijna twintig jaar op het Zuid gewoond. Dat was praktisch in mijn achtertuin en met

Lees meer »

Ruim vijfde meer faillissementen in West-Europa

Steeds meer bedrijven in West-Europa komen in financiële problemen. In 2023 vroegen er 169.496 het faillissement aan, bijna 21 procent meer dan het jaar ervoor. Dat heeft het Duitse onderzoeksbureau Creditreform dinsdag bekendgemaakt.

Lees meer »