Hulpkok Joe ontwaakt uit coma, anderhalve maand na aanrijding door topchef Nick Bril: “Verrassing voor de artsen”

Hulpkok Joe Claridge is ontwaakt uit zijn kunstmatig coma, anderhalve maand nadat hij werd aangereden door sterrenchef Nick Bril. De hulpkok van The Jane in Antwerpen werd aangereden na een personeelsfeestje begin januari. Bril had te veel gedronken en er loopt een gerechtelijk onderzoek. 

Meer krantenkoppen in België

Liveblog – Biden in eerste toespraak na terugtrekking: “Fakkel doorgeven zodat we democratie kunnen verdedigen”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft voor het eerst een toespraak gehouden nadat hij heeft aangekondigd dat hij zich terugtrekt als kandidaat voor de presidentsverkiezingen. Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft dan weer zijn eerste verkiezingsmeeting gehouden sinds Biden zich heeft teruggetrokken. Volgt het nieuws over de race om het Witte Huis in deze liveblog.

Lees meer »

Mysterieuze video die nog niémand zag, houdt beste vrouwelijke Britse olympiër weg uit Parijs: “Ik maakte een inschattingsfout”

Een video die nog niemand gezien heeft, zet Groot-Brittannië op zijn kop. Paardrijdster en drievoudig olympisch kampioene Charlotte Dujardin (39) heeft zich met een statement op Instagram teruggetrokken van deelname aan de Olympische Spelen. De reden? Een oude video waarin ze “een inschattingsfout” maakt die is opgedoken. De beelden zijn echter nergens terug te vinden.

Lees meer »

Grensbewaker gewond bij schietpartij aan Grieks-Turkse grens

Aan de Grieks-Turkse grensrivier Evros is een Griekse grensbewaker gewond geraakt toen hij beschoten werd. De Griekse politie zegt dat de schoten afgevuurd werden aan de Turkse zijde van de rivier. Griekse grensbewakers hadden net een illegale oversteek van de grens van Turkije naar Griekenland verhinderd.

Lees meer »

Arts mag nooit meer werken na masturberen tijdens videogesprek met patiënte

Een plastisch chirurg mag zijn beroep niet meer uitoefenen, omdat hij in een videoconsult met een patiënte zichzelf heeft bevredigd. “Ernstig seksueel grensoverschrijdend gedrag”, noemen tuchtrechters in Nederland dat vrijdag. Een rechtbank had de arts eerder dit jaar veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur, een voorwaardelijke gevangenisstraf van vijf maanden en een schadevergoeding van 500 euro.

Lees meer »

Atlete Maaike Vander Cruyssen zet nieuwe besttijd neer in Kortrijk: “Heel tevreden met die 2’06”61”

De Moore-Guldensporenmeeting levert traditioneel heel wat persoonlijke records op. Een van de meest opvallende was die van Maaike Vander Cruyssen (19). Ze verpulverde haar besttijd van 2’08”34 naar 2’06”61 en voert daarmee de Belgische junioren jaarranglijst aan met maar liefst 3 seconden voorsprong.
The post Atlete Maaike Vander Cruyssen zet nieuwe besttijd neer in Kortrijk: “Heel tevreden met die

Lees meer »