Oudste man ter wereld gestorven op 114-jarige leeftijd

De Venezolaan Juan Vicente Perez Mora, die in 2022 door Guinness World Records gecertificeerd werd als de oudste man ter wereld, is dinsdag op 114-jarige leeftijd overleden. Zijn overlijden werd door onder anderen de president van het land aangekondigd, die laat weten dat Perez “de eeuwigheid is binnengegaan”.

 

Meer krantenkoppen in België

Naomi (30) koopt rok online, maar lacht zich een breuk wanneer ze het kledingstuk past: “Is dit een slaapzak, gordijn of laken?”

Naomi Lashington (30) bestelde online een maxirok van het merk PrettyLittleThing. Maar toen het kledingstuk arriveerde, kwam de Britse vrouw amper bij van het lachen. “Het komt bijna tot aan mijn wenkbrauwen”, klinkt het in een video die intussen al meer dan een miljoen keer werd bekeken op sociale media. “Is dit een slaapzak, een gordijn of een laken?”

Lees meer »

Franse politie valt per ongeluk het verkeerde huis binnen: “Ik vroeg of ik een slipje mocht aantrekken, maar ze waren heel agressief”

De Franse politie is per ongeluk het verkeerde huis binnengevallen in Normandië. De man en vrouw die er wonen, werden overdonderd door tientallen politieagenten, ook al hadden ze niets mispeuterd. Dat zou simpelweg het gevolg zijn van een adreswijziging van de persoon die de politie wél wilde arresteren. Het getrouwd koppel komt er met de schrik van af.

Lees meer »

Taylor Swift zet zelf eigen muziek weer op TikTok

Taylor Swift heeft haar muziek weer op video-app TikTok geplaatst, dat meldt de Britse zakenkrant ‘Financial Times’. Een selectie van haar nummers is weer te gebruiken. Begin februari haalde muzieklabel Universal Music Group de muziek van Swift en andere artiesten van TikTok na mislukte onderhandelingen over een licentieovereenkomst.

Lees meer »

WS Lauwe promoveert naar tweede afdeling: “Dat is niet alleen mijn verdienste, maar het werk van de ganse club”

Nog voor de wedstrijd van deze namiddag tegen Oostnieuwkerke, is WS Lauwe reeds zeker van de promotie naar derde afdeling. Met dank aan kampioen Diksmuide die met 6-0 brandhout maakte van naaste achtervolger Rumbeke.
The post WS Lauwe promoveert naar tweede afdeling: “Dat is niet alleen mijn verdienste, maar het werk van de ganse club” appeared first on KW.be.

Lees meer »