Oudste man ter wereld gestorven op 114-jarige leeftijd

De Venezolaan Juan Vicente Perez Mora, die in 2022 door Guinness World Records gecertificeerd werd als de oudste man ter wereld, is dinsdag op 114-jarige leeftijd overleden. Zijn overlijden werd door onder anderen de president van het land aangekondigd, die laat weten dat Perez “de eeuwigheid is binnengegaan”.

 

Meer krantenkoppen in België

Nederlandse presentator nog maar eens in opspraak door uitspraken, maar toch klapt en lacht Nederlands publiek hartelijk

Ongenuanceerd. Niet empathisch. Ronduit racistisch. En ook: lomp, bot, stompzinnig, platvloers. Alweer ligt Johan Derksen onder vuur en sparen de Nederlanders geen woord om hun bekende tv-gezicht te omschrijven. De incidenten die hij ‘meetorst’ zijn intussen niet meer op één hand te tellen. Maar toch is Derksen nog altijd op tv en mag hij blijven zeggen én tonen wat hij

Lees meer »

“Het is zo verschrikkelijk leuk om te mogen leven”: Celine Beheydt uit Alveringem schittert op de planken na kankerbehandeling

Exact 1.476 toeschouwers genoten van het hilarisch toneelstuk dat Bartje in Pollinkhove heeft opgevoerd. Actrice Celine Beheydt verdient dit jaar een extra vermelding. Haar zware kankerbehandeling was amper afgerond, maar toch gaf ze op schitterende wijze gestalte aan de rol van ‘de secretaresse van meneer Felix van de bank’. “Het was pittig, maar gaf me tonnen energie”, glimlacht Celine.
The

Lees meer »

De Lijn zet touringcars in voor schoolvervoer in West- en Oost-Vlaanderen

Om de grote drukte op de schoollijnen in West- en Oost-Vlaanderen mee te helpen opvangen, zet De Lijn vanaf maandag 15 april touringcars in die de klassieke bussen tijdens de drukste ritten in de schoolspits zullen volgen. De touringcars rijden dezelfde routes en stoppen aan dezelfde haltes.
The post De Lijn zet touringcars in voor schoolvervoer in West- en Oost-Vlaanderen

Lees meer »

Kloenstappers wandelen van AZ Delta in Rumbeke naar Gentbrugge voor goede doel

Zes leden van de Kloenstappers, de wandelclub die vijf jaar bestaat, wandelen op zondag 21 april van AZ Delta in Rumbeke naar de Kloen-Bubble ID Familiedag van het UZ Gent in Gentbrugge. De leden laten zich sponsoren ten voordele van Bubble ID.
The post Kloenstappers wandelen van AZ Delta in Rumbeke naar Gentbrugge voor goede doel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nancy (50) reist naar Amerikaanse straat waar broer Kristof (33) verongelukte: “Zo’n brede weg. Hoe kan ze hem niet gezien hebben?”

“Ik dacht dat ik verdrietig zou zijn. Maar het omgekeerde was waar: er overviel mij een soort van warmte.” Aan het woord: Nancy Lefevere (50), die tien jaar na het fatale ongeluk van haar broer Kristof 8.000 kilometer ver reisde om precies dáár afscheid van hem te nemen. “Maar door de baan zelf te zien, begrijp ik het ongeval nog

Lees meer »

315.000 mensen maakten al gebruik van nieuwe conventie psychologische zorg

Sinds 1 september 2021 vonden al 315.935 mensen in ons land de weg naar een geconventioneerde psycholoog of orthopedagoog in de eerstelijnszorg. Dat meldt minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit), nadat de cijfers werden gepubliceerd op het ‘mental health dashboard’ van het Intermutualistisch Agentschap. “Dat wijst erop dat de nieuwe conventie haar doel bereikt”, aldus de minister.

Lees meer »

Bewoners wooncomplex in Hoopstraat Oostende geëvacueerd na brand

In de Hoopstraat in Oostende ontstond dinsdagmiddag, kort voor 16 uur, brand in een wooncomplex. De aanwezige bewoners moesten hun woning verlaten. Drie van de vier woningen werden door de brandweer onbewoonbaar verklaard. Kwaad opzet is uitgesloten.
The post Bewoners wooncomplex in Hoopstraat Oostende geëvacueerd na brand appeared first on KW.be.

Lees meer »

Neymar, die uitpakt met peperduur t-shirt van ‘Antwerpen’, door het stof nadat hij zélfs op feestje van dochtertje poker speelt

Een onschuldig Instagram-verhaal heeft heel wat stof doen opwaaien voor Neymar (32). De speler van Al-Hilal vierde met zijn ex-vrouw Bruna Biancardi dat zijn dochter een halfjaar werd. Tijdens het zingen voor zijn dochter zie je Neymar online poker spelen op zijn gsm. Dat is bij vele mensen in het verkeerde keelgat geschoten. Eerder deze week ging Neymar om een

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Netkouscoalitie

06:00 Het was te vrezen, en het heeft al bij al nog lang geduurd, maar CD&V-voorzitster Cindy Envy heeft navolging gekregen: van Els Ampe, de niet zo stichtelijke stichtster van Voor U. Waar de eerste in or…

Lees meer »