Nick Bril stopt bij Antwerps restaurant August: “Eer om deel uit te maken van unieke reis”

Topchef Nick Bril stopt na vijf jaar als culinair verantwoordelijke bij August, het restaurant van het gelijknamige designhotel in Antwerpen. Dat laat hij zelf weten op sociale media. “Ik heb er alle vertrouwen in dat het hotel onder leiding van het getalenteerde team alleen maar sterker zal worden en nieuwe hoogten zal bereiken”, aldus Bril.

 

Meer krantenkoppen in België

Verhuis van gemeentelijke basisschool ‘De Ooievaar’ in Damme is klaar tegen september

De beoogde verhuis van gemeentelijke basisschool ‘De Ooievaar’ in Damme naar d’Oede Schole in de Burgstraat bleek niet haalbaar tegen de paasvakantie. “Er wordt nu gewerkt naar de deadline eind juni, zodat de hele verhuis kan plaatsvinden in de grote vakantie”, zegt schepen van Onderwijs Britta Roelants (CD&V+).
The post Verhuis van gemeentelijke basisschool ‘De Ooievaar’ in Damme is klaar

Lees meer »

Meerdere agenten gewond na Club-PAOK, waar ook na de wedstrijd rellen uitbraken: “Vandaag meten we de schade op”

Wat een voetbalfeest moest worden, draaide uit op rellen en een zenuwslopende avond voor de ordediensten. Zowel voor als na Club-PAOK braken rellen uit met Griekse supporters. Honderden fans probeerden (soms met succes) zonder ticket in het stadion te geraken. En dat leidde tot meerdere agenten met verwondingen én een hoop vernielingen rond Jan Breydel. “Na de match keerden de

Lees meer »

Werken van kunstenaar en beeldhouwer Maurice Vander Meeren toegevoegd aan collectie van Stad Tielt

Het stadsarchief heeft er sinds kort enkele nieuwe werken bij van wijlen Maurice Vander Meeren (1903-1983). De Tieltse schilder en beeldhouwer is het meest gekend voor zijn monumentaal religieus beeldhouwwerk, onder meer voor de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Al benadrukt zijn kleindochter dat hij een heel veelzijdig kunstenaar was.
The post Werken van kunstenaar en beeldhouwer Maurice Vander Meeren toegevoegd aan collectie van

Lees meer »

Belgisch vrouwentennis zit in diep dal

Met een C-team staat België in het Billie Jean King Cup-duel vrijdag en zaterdag tegen de VS voor een onmogelijke opdracht. De kansloze missie toont nog maar eens dat het Belgische toptennis betere tijden heeft gekend.

Lees meer »

Seksverslaafd, ongeneeslijk ziek en achter de tralies: zo gaat het nu met tv-sterren uit iconische reeksen van toen

In een nostalgische stemming? Dan kan u voortaan terecht bij de themazender VTM Non-Stop 90’s. Je krijgt er sitcoms die tienerharten op hol deden slaan, zoals ‘Beverly Hills, 90210’, politiespeurwerk gekoppeld aan het paranormale in ‘The X Files’, comedy met een marginaal zootje ongeregeld als helden in ‘Married… With Children’… De nineties hadden het allemaal. Maar niet alle sterren van

Lees meer »

Na exit bij ‘Big Brother’ doet gehate Ashley haar verhaal: “Ik zou opnieuw twintigduizend euro uit de groepspot halen”

Ze haalde in ‘Big Brother’ de eindmeet nét niet, maar Ashley (33) mag zich wel tot meest beruchte kandidate van dit seizoen kronen. Met dank aan de 20.000 euro die de Nederlandse blondine uit de groepspot deed verdwijnen. In dit gesprek blikt Ashley terug op haar keuzes, vertelt ze over haar strategie en laat ze haar licht schijnen over de

Lees meer »