Man in levensgevaar na aanrijding aan Antwerps restaurant The Jane: sterrenchef Nick Bril blaast positief

In het Groen Kwartier in Antwerpen is aan toprestaurant The Jane een man levensgevaarlijk gewond geraakt bij een verkeersongeval. Dat schrijft Gazet van Antwerpen en dat bevestigt het parket aan VRT NWS. Bij het verlaten van een parkeerplaats reed sterrenchef Nick Bril het slachtoffer aan. Bril legde een positieve ademtest af. 

Meer krantenkoppen in België

“Slachtoffer uit ‘The Voice of Holland’ wil hem toespreken in de rechtszaal”: nieuwe details bekend over verkrachtingszaak Ali B.

Rapper Ali B. (42) zal op 12 en 13 juni voor de rechter verschijnen als verdachte van twee verkrachtingen en een aanranding. AD.nl meldt nu dat een van de slachtoffers uit ‘The Voice of Holland’ Ali B. zelf zal toespreken in de rechtszaal. Bovendien heeft de rapper ook beloofd op alle vragen te antwoorden en zou hij, naar verluidt, na

Lees meer »

Twee Tunesische ministers plots vervangen

De Tunesische minister van Binnenlandse Zaken en de minister van Sociale Zaken zijn zaterdag plots afgedankt en vervangen. De kabinetswissel gebeurde tegen een achtergrond van een golf aan arrestaties in het maatschappelijk middenveld, waardoor de vrees groeit voor een verdere afkalving van de vrijheden in de jonge democratie Tunesië.

Lees meer »