Man in levensgevaar na aanrijding aan Antwerps restaurant The Jane: sterrenchef Nick Bril blaast positief

In het Groen Kwartier in Antwerpen is aan toprestaurant The Jane een man levensgevaarlijk gewond geraakt bij een verkeersongeval. Dat schrijft Gazet van Antwerpen en dat bevestigt het parket aan VRT NWS. Bij het verlaten van een parkeerplaats reed sterrenchef Nick Bril het slachtoffer aan. Bril legde een positieve ademtest af. 

Meer krantenkoppen in België

Vlaggendraagster Emma Meesseman maakt met Belgische delegatie in boot op de Seine intrede op de Spelen

De Belgische delegatie, door 37 atleten vertegenwoordigd, heeft vrijdag als twintigste land zijn intrede op de Zomerspelen in Parijs gemaakt. Dat gebeurde op een boot op de Seine. Emma Meesseman kon er als vlaggendraagster al een eerste keer pronken met de nationale driekleur.
The post Vlaggendraagster Emma Meesseman maakt met Belgische delegatie in boot op de Seine intrede op

Lees meer »

KIJK. “Als iemand weg wil, hangt daar een prijskaartje aan vast”: Lefevere over de Tour van Evenepoel en diens contract

Zonder ongelukken staat Remco Evenepoel morgen op het eindpodium van de Tour. Tijd om terug te blikken op de voorbije drie weken met grote baas Patrick Lefevere, die logischerwijs tevreden is over de prestaties van de kopman. “Hij heeft de pech dat hij tegen de Eddy Merckx van deze tijd moet koersen”, is de CEO van Soudal Quick-Step vol lof

Lees meer »

Zenderproject van Zwin Natuur Park levert opvallende resultaten op: “Weinig jonge ooievaars worden oud genoeg om zelf te broeden”

Het zenderproject van het Zwin Natuur Park in Knokke-Heist, dat onderzoek doet naar het gedrag van ooievaars, levert steeds meer resultaat op. De voorbije zes jaar kregen 29 ooievaars een zendertje van 25 gram, ínclusief zonnepaneeltje, waarmee de vogels vanop afstand gemonitord worden. “Al moeten we ook wat ‘geluk’ hebben. Ongeveer 60 procent van de ooievaars overlijdt in de eerste

Lees meer »

Pensioenleeftijd moet naar omhoog in China

China wil de pensioenleeftijd verhogen. Op dit moment ligt de gemiddelde levensverwachting in China hoger dan in de Verenigde Staten, terwijl de huidige wettelijke pensioenleeftijd een van de laagste ter wereld is. Door de pensioenleeftijd op te trekken zou de krapte op de arbeidsmarkt worden aangepakt.

Lees meer »

Grensbewaker gewond bij schietpartij aan Grieks-Turkse grens

Aan de Grieks-Turkse grensrivier Evros is een Griekse grensbewaker gewond geraakt toen hij beschoten werd. De Griekse politie zegt dat de schoten afgevuurd werden aan de Turkse zijde van de rivier. Griekse grensbewakers hadden net een illegale oversteek van de grens van Turkije naar Griekenland verhinderd.

Lees meer »