Minderjarige fietser komt om bij aanrijding op spooroverweg in Wezemaal

In de Langestraat in Wezemaal, bij Rotselaar, is dinsdagavond een minderjarige fietser overleden bij een aanrijding op een spooroverweg. De jongen negeerde het rode licht en de gesloten slagbomen, met tragische gevolgen.

 

Meer krantenkoppen in België

INTERVIEW. Tomas De Soete: “Het moest met Siska koste wat kost blijven duren. Maar dat was niet de goeie mindset om het duurzaam te maken”

Hij wordt bijna vijftig, maar minstens twee dingen doet Tomas De Soete deze dagen nog met het aanstekelijke enthousiasme van een dertiger. Radio maken bij Willy. En hoteldebotel verliefd zijn. “Het is met de moeders van mijn kinderen niet gelukt en dat is jammer. Maar ik heb het geloof in de liefde nooit verloren – gelukkig maar.”

Lees meer »

Ygor uit Poperinge ondersteunt stickeractie Rode Kruis

De Rode Kruisstickerverkoop vindt dit jaar plaats van donderdag 18 april tot en met donderdag 2 mei. Cultureel ambassadeur uit Poperinge, Ygor, ondersteunt dit jaar maar al te graag de actie voor de vrijwilligers in zijn stad.
The post Ygor uit Poperinge ondersteunt stickeractie Rode Kruis appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Onze band zal alleen maar sterker worden”: Ploegmaats en vriendinnen Justine Ghekiere en Julie Van de Velde klaar voor Luik-Bastenaken-Luik

Zondag wordt met Luik-Bastenaken-Luik het klassieke luik van het voorjaar neergelegd. Bij de mannen is het vooral uitkijken naar Mauri Vansevenant. Bij de vrouwen kijken we als West-Vlamingen dan weer reikhalzend uit naar het duo Justine Ghekiere (27) en Julie Van de Velde (30). Een gesprek met twee ploegmaats en vriendinnen.
The post “Onze band zal alleen maar sterker worden”:

Lees meer »

N-VA trekt overal in Wallonië naar de kiezer: dit zijn de 5 lijsttrekkers

Na de aankondiging van lijsttrekker Drieu Godefridi (51) in Waals-Brabant kondigt N-VA de kandidaten aan voor alle provincies in Wallonië. In totaal staan er 77 kandidaten op vijf kieslijsten voor de verkiezingen van de Kamer. Van een voormalige professor tot een nauwe medewerker van Theo Francken (N-VA) tijdens zijn periode staatssecretaris: dit zijn de net aangekondigde lijsttrekkers.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israëlisch leger bevestigt dat aanval van Iran op Israël is begonnen: “Tientallen drones onderweg”

De woordvoerder van het Israëlische leger heeft bevestigd dat de aanval van Iran op Israël is begonnen. Iran heeft vanavond tientallen drones richting Israël gelanceerd. De spanningen in de regio lopen hoog op. Iran heeft zaterdag ook al een vrachtschip in beslag genomen dat “banden met Israël” heeft. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Experts maken analyse van Iraanse aanval: “Waarom gaven ze Israël vooraf een waarschuwing?”

De aanval die Iran de voorbije nacht uitvoerde met 300 drones en raketten, was uniek omdat Iran nog nooit in de aanval was gegaan tegen Israël vanop het eigen grondgebied. Dreigt hiermee een oorlog in de hele regio, en hoe kan de VS dat nog verhinderen? Midden-Oostenexpert Koert Debeuf (VUB) en oorlogscorrespondent Robin Ramaekers (VTM) analyseren. “Dat Amerikaanse troepen de

Lees meer »

Geen 14e overwinning op rij voor Lyra-Lierse, dat blijft steken op gelijkspel bij RC Hades

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt een topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Vanavond bleef Lyra-Lierse steken op een 2-2-gelijkspel op het veld van RC Hades en ziet zo een einde komen aan zijn reeks van 13 overwinningen op een rij. Bekijk hieronder de

Lees meer »