Fietser overlijdt bij ongeval op spooroverweg in Wezemaal

In de Langestraat in Wezemaal is dinsdagavond bij een aanrijding op een spooroverweg een fietser overleden. Het treinverkeer tussen Leuven en Aarschot ligt sinds het ongeluk stil.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Minstens tien doden en twintig gewonden bij nieuwe raketaanval: “Wereld is niet vastberaden genoeg om Russische terreur te stoppen”

Bij de Russische raketaanval op de Oekraïense stad Tsjernihiv zijn al zeker tien doden en twintig gewonden geteld. Dat laat president Volodymyr Zelensky weten. “De zoek- en reddingsoperaties worden voortgezet”, klinkt het op Telegram. De aanval was onder meer gericht op een ziekenhuis. De stad werd getroffen door drie raketten. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

David Beckham wint rechtszaak tegen verkoop van namaakproducten: fraudeurs moeten schadevergoeding van 400.000 euro betalen

Het bedrijf van David Beckham, ‘DB Ventures’, had een rechtszaak aangespannen tegen 15 online verkopers die namaakversies van zijn producten verkochten, en heeft de rechtszaak intussen ook gewonnen. Dat meldt ‘The Sun’. De namaakproducten werden beschouwd als “schadelijk voor de reputatie van het merk” en zouden “aanzienlijke omzetverliezen en schade veroorzaken.”

Lees meer »

Hoe Soudal Quick-Step zonder Evenepoel en met piepjonge groep toch mooie Gold Race reed: “’Grijp jullie kans’, gaven we hen mee”

Ga er maar aan, zonder Remco Evenepoel. Met een schip dat in Vlaamse wateren nog flink op hol sloeg. Maar kijk: compleet onthoofd krabbelde een piepjong Soudal Quick-Step in de Amstel Gold Race opnieuw wat overeind. Mauri Vansevenant (24), vierde, schonk de ploeg zijn ziel terug. “Ik zag zwarte sneeuw, maar beet me vast op karakter.”

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Macron wil meer sancties tegen Iran – Al 97 journalisten gedood in Gazaoorlog

Premier Alexander De Croo (Open Vld) is voor sancties tegen de Iraanse Revolutionaire Garde, dat liet hij woensdag weten voor het begin van de EU-top in Brussel. Ook de Franse president Emmanuel Macron wil meer sancties van de Europese Unie tegen Iran na de grote aanval op Israël afgelopen weekend. De VN-Veiligheidsraad stemt niet vandaag, maar vrijdag over de aanvraag

Lees meer »

Jari Belpaire van Jong Male: “Nog drie finales betwisten”

Tegen een nooit te onderschatten Veurne leden de jongens van de Brieversweg een zware nederlaag. De 5-1-eindcijfers geven geen exacte weergave van het gebeuren, want Jong Male werd het slachtoffer van omstandigheden.
The post Jari Belpaire van Jong Male: “Nog drie finales betwisten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Harmonie Sint-Cecilia is klaar voor lenteconcert

Lenteweer of niet, Harmonie Sint-Cecilia is klaar voor haar jaarlijks lenteconcert. Er is onder leiding van dirigent Kristof Casier heel hard gewerkt om een editie te brengen die iedere liefhebber van harmoniemuziek kan bekoren. Onder het thema ‘Harmony in the Mountains’ wordt op zaterdag 20 april om 20 uur uitgepakt met een uniek concert in de grote zaal van Mandelroos.

Lees meer »