Minderjarige fietser overleden na aanrijding op gesloten spooroverweg in Rotselaar

In Wezemaal, een deelgemeente van Rotselaar, is een minderjarige fietser om het leven gekomen na een aanrijding op een gesloten spooroverweg. Volgens het parket van Leuven negeerde de jongeman de slagbomen. Het treinverkeer tussen Leuven en Aarschot ligt momenteel stil. 

Meer krantenkoppen in België

Basket Izegem One pakt titel in eerste provinciale: “Afspraak met de geschiedenis”

De One van Basket Izegem kende een onwaarschijnlijk sterk seizoen in eerste provinciale. Na 21 wedstrijden verloor het nog geen enkele wedstrijden. Dat sterke seizoen zagen ze vrijdagavond bekroond met de titel na een 22ste overwinning op het veld van eerste achtervolger Wytewa Roeselare.
The post Basket Izegem One pakt titel in eerste provinciale: “Afspraak met de geschiedenis” appeared first

Lees meer »

Gerecht geeft groen licht: ondanks proefperiode mag man van Nicki Minaj meereizen tijdens haar wereldtournee

Hoewel de echtgenoot van zangeres Nicki Minaj (39), Kenneth Petty, zich momenteel aan strikte voorwaarden moet houden door zijn proeftijd, heeft hij nu toch de toestemming gekregen om de wereldtournee van zijn vrouw bij te wonen. De man werd in 2022 veroordeeld tot een jaar huisarrest en drie jaar proeftijd omdat hij zich niet had geregistreerd als zedendelinquent.

Lees meer »

“Live Nation heeft een te groot monopolie” Amerikaans ministerie van Justitie wil concertpromotor aanklagen

Live Nation heeft de aandacht van het Amerikaanse ministerie van Justitie getrokken vanwege vermeende schendingen van de antitrustwetgeving. Volgens ‘The Wall Street Journal’ overweegt het ministerie een klacht in te dienen tegen de concertpromotor wegens het vermeende monopolie op de verkoop van concerttickets, dat ontstond na de overname van Ticketmaster in 2010.

Lees meer »

‘Tesla schrapt 14.000 jobs’

12:54 In een interne mail aan het Tesla-personeel laat Elon Musk weten dat ‘we de moeilijke beslissing hebben genomen ons personeelsbestand wereldwijd met meer dan 10 procent in te krimpen’.

Lees meer »

LIVE. Zesde slachtoffer overleden na steekpartij in winkelcentrum in Sydney, 40-jarige dader was bekende bij politie

Bij een steekpartij in een winkelcentrum in de Australische stad Sydney zijn zes doden gevallen: vijf vrouwen en één man. Er zijn ook acht mensen gewond geraakt. Eerder was er sprake van vijf dodelijke slachtoffers, maar de politie laat weten dat er intussen nog een vrouw aan haar verwondingen is overleden. Het gaat om de moeder van de negen maanden

Lees meer »

Emma Watson is al 5 jaar niet meer te zien in films: dit is waarom

Waarom is ‘Harry Potter’-ster Emma Watson (34) al vijf jaar afwezig van het grote scherm? In een interview met de ‘Financial Times’ vertelde de actrice dat ze een stapje terug heeft gezet in de filmwereld opdat ze zich “opgesloten” voelde in de promotie van haar rollen. “Ik vond het echt moeilijk om iets te verkopen waar ik niet veel controle

Lees meer »