Fietser overleden na aanrijding door trein op spooroverweg in Zele

Aan een spooroverweg in Zele is zaterdagmiddag een fietser aangereden door een trein. Dat laat Infrabel weten. De fietser overleefde de aanrijding niet. Het treinverkeer tussen Dendermonde en Lokeren is stilgelegd in beide richtingen, de NMBS legt vervangbussen in.

 

Meer krantenkoppen in België

Davina Simons (29) blikt terug op inzinking bij ‘Special Forces’ en de man die haar redde: “Met hem had ik meteen een heel bijzondere band”

Twee voeten vooruit. In de rechtbank en in het leven Davina Simons toonde zich al vaker de meest onverschrokken rekruut bij ‘Special forces’, maar ging bij een klimloop een eerste keer strompelen. “Ik dacht écht dat het voorbij was”, vertelt de advocate. Davina trakteerde zichzelf na de opnames op een blijvende herinnering en vond tijdens de beproevingen een goede vriend,

Lees meer »

Kan de smartphone de strip redden?

22:00 Ooit gingen 400.000 exemplaren van elk album van ‘Suske en Wiske’ over de toonbank, nu zijn dat er zo’n 50.000. Veel kinderen zien de strip niet meer. Standaard Uitgeverij lanceert nu een app met daar…

Lees meer »