“‘Verboden te filmen’, klonk het één dag voor de opnames”: achter de schermen van ‘Het onbekende’

De controle loslaten. Het is de nachtmerrie van elke tv-maker, maar bij ‘Het onbekende’ kan het niet anders. Het spel zorgt immers voor 32 dilemma’s waarbij twee teams telkens moeten kiezen, goed voor in totaal 120 mogelijke scenario’s. Een huzarenstukje dus om alles voor te bereiden. Wij nemen u mee voor een exclusieve blik achter de schermen bij een rondreizend circus met tachtig crewleden. “Bij een tweede seizoen zouden we het anders aanpakken.” 

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Zweedse politie onderzoekt ter plaatse incident rond Joost Klein: “We ondervragen de betrokken personen”

De Zweedse politie doet ter plaatse in Malmö onderzoek naar het incident rond zanger Joost Klein bij het Eurovisie Songfestival. Er is nog geen formele melding over binnengekomen, maar de politie ondervraagt “de betrokken personen” rond het incident om te bekijken of er sprake is van een misdaad, melden onze collega’s van AD. Joost Klein was niet te zien bij

Lees meer »

Zedelgemse cultuurprijzen en KATZ-expo met jeugdkunst: “De drempel laag houden en lesgeven op maat van talent”

De jaarlijkse cultuurprijzen reikte de cultuurraad uit aan twee unieke kunsttalenten van eigen bodem: architect Maarten Vanbelle en ambachtelijk hout- en metaalbewerker Simon Tanghe. ‘Beeld pakt uit’ toont tijdelijk kleurrijk werk van Zedelgemse kinderen die zich uitleven in de Kunstacademie Torhout-Zedelgem (KATZ).
The post Zedelgemse cultuurprijzen en KATZ-expo met jeugdkunst: “De drempel laag houden en lesgeven op maat van

Lees meer »

Stad Johannesburg mee verantwoordelijk voor brand met 77 doden

Het stadsbestuur van Johannesburg, in Zuid-Afrika, is voor een deel verantwoordelijk voor de grote brand van augustus vorig jaar in een kraakpand. Dat zegt een onderzoekscommissie. Ook de eigenaar van het pand zou zijn verplichtingen niet zijn nagekomen. Bij die brand vielen toen 77 doden en tientallen gewonden.

Lees meer »

370 aanwezigen op eerste reünie van het GO! Atheneum in Veurne

De grote turnzaal van het GO! Atheneum in Veurne liep op zaterdagavond vol met 370 oud-leerlingen, partners en leraars van de school. Maxim Lebrun, mede-organisator van de reünie, en directeur Eddy Caluwaerts waren buitengewoon tevreden met de grote opkomst.
The post 370 aanwezigen op eerste reünie van het GO! Atheneum in Veurne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bondsparket wil Glenn Verbauwhede schorsen na vurige Kortrijk-Eupen

Het bondsparket van de Belgische voetbalbond (KBVB) wil een speeldag schorsing opleggen aan Boris Lambert, Kristoffer Andersen (allebei AS Eupen) en Glenn Verbauwhede (KV Kortrijk) nadat ze over de schreef gingen in het onderlinge degradatieduel van afgelopen zondag (1-0 voor Kortrijk) in de Relegation Play-offs van de Jupiler Pro League.
The post Bondsparket wil Glenn Verbauwhede schorsen na vurige

Lees meer »

Frédéric en Debora zetten ‘t Friethuis verder

Frédéric Julien (35) en Debora Van den Bussche (34) zullen in Alveringem frituur ’t Friethuis verder zetten. De zoektocht van huidig zaakvoerster Maika Rieckaert naar gemotiveerde overnemers kent dus een happy end. “Wij zullen met dezelfde leveranciers werken en dezelfde producten aanbieden”, zegt Frédéric die straks het gezicht van de frituur wordt.
The post Frédéric en Debora zetten ‘t

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Energie op rantsoen na “grote” Russische aanval – EU: winst op bevroren Russische tegoeden naar wapens Oekraïne

Het Russische leger lijkt erin te slagen steeds verder op te rukken in Oekraïne. Het Russische ministerie van Defensie meldt woensdag dat zijn strijdkrachten nog twee dorpen aan de frontlinie hebben veroverd. Rusland heeft in de nacht van dinsdag op woensdag ook “massale” luchtaanvallen uitgevoerd op diverse Oekraïense regio’s. Volgens de Oekraïense minister van Energie waren de aanvallen gericht op

Lees meer »

Frank Vanleenhove (61) test één dag het grootste surfpark ter wereld

Mooi moment voor Frank Vanleenhove (61), surfpionier in Knokke-Heist en uitbater van Surfers én Lakeside Paradise. Hij reisde enkele dagen naar Californië waar hij de grootste wavepool ter wereld mocht uittesten. “Dit moesten ze me maar één keer vragen”, glimlacht Frank, die droomt van een gelijkaardig commercieel project in zijn eigen kustgemeente.
The post Frank Vanleenhove (61) test één

Lees meer »