Zo kunt u vanaf maandag de Vlaamse premie voor een elektrische auto vragen

11:10 Maandagmiddag opent het loket voor wie de premie voor een elektrische wagen wil aanvragen. Na 31 december gaan de deuren dicht. 

Meer krantenkoppen in België

Rare Disease Day: Sylvie lijdt aan het hypermobiele Ehlers-Danlos Syndroom

Op Rare Disease Day (29 februari) wordt er extra aandacht gevraagd voor mensen die lijden aan een zeldzame ziekte. Zowat 5 procent van de hele bevolking heeft hiermee te maken. Door het gebrek aan kennis over deze aandoeningen stoten deze mensen nog veel te vaak op onbegrip en ongeloof. Ook Sylvie Eggermont (41) uit Anzegem weet exact hoe dat voelt.<br

Lees meer »

EXCLUSIEF ONDERZOEK. 30 autodealers onthullen welke vernietigende eisen fabrikanten aan hen opleggen: hoe voelt u dat bij nieuwe aankoop?

Hoeveel verdient je garagist nu écht nog aan je wagen? Steeds minder, zo blijkt uit onderzoek van HLN. Wij spraken met dertig garagehouders die ons voor het eerst een blik gunnen op hun rekening én de absurde eisen die sommige autofabrikanten hen steeds vaker opleggen. Kan je nog wel onderhandelen over je nieuwe auto, of zijn die tijden voorbij? Wij

Lees meer »

Jaar nadat eerste baby in hun armen stierf, verwelkomen Jonas en Elodie uit Zonnebeke hun schrikkelkindje: “We noemden hem naar Marcel”

Een geboorte op een schrikkeldag was geen thema bij Jonas en Elodie. “Hij is gezond, da’s het belangrijkste”, zegt het jonge koppel opgelucht. Een jaar eerder zagen ze hun eerste baby’tje sterven in hun armen.
The post Jaar nadat eerste baby in hun armen stierf, verwelkomen Jonas en Elodie uit Zonnebeke hun schrikkelkindje: “We noemden hem naar Marcel” appeared first

Lees meer »

Ze komt binnenkort terug boven water: Prinses Catherine zal de troepen inspecteren voor Trooping the Colour

Betrouwbare bronnen binnen het Britse leger lieten al horen dat prinses Catherine op 8 juni de troepen zal inspecteren voor de jaarlijkse Trooping the Colour-ceremonie. Dat wordt nu ook bevestigd door het Britse ministerie van Defensie. Ze neemt daarmee een van taken van koning Charles over, die nog in behandeling is voor kanker. Het wordt het eerste ingeplande event voor

Lees meer »

LIVEBLOG STRADE BIANCHE. Nu al koers: stevig tempo zorgt voor scheurtjes in peloton – Pogacar: “Iedereen kijkt naar mij, maar strijd ligt open”

Vandaag staat met de Strade Bianche alweer een mooie klassieker op het programma. Tadej Pogacar trapt op de Toscaanse grindwegen z’n seizoen op gang en is meteen dé topfavoriet. Wint de Sloveen voor de tweede keer in Siena? En wat doet landgenoot Tim Wellens, die tot nu toe aan een sterk seizoen bezig is? Volg al het nieuws rond de

Lees meer »