Premie voor elektrische wagen kan je vanaf vandaag aanvragen: zo werkt het

Het elektronisch loket waar je een premie kan aanvragen voor de aankoop van een elektrische wagen gaat vandaag (maandag) om 13 uur open. Hoe vraag je een premie aan, welke auto’s komen in aanmerking en hoeveel bedraagt de premie?

 

Meer krantenkoppen in België

Nederlander overleden die zonder het te weten de terroristen van 9/11 opleidde: na 2001 werd zijn leven een hel

De voormalige Nederlandse zakenman Rudi Dekkers (67), die wereldnieuws werd nadat op 11 september 2001 terroristen de Twin Towers in New York invlogen, is afgelopen week overleden in de Filipijnen. De vermogende zakenman raakte aan lager wal toen bleek dat de aanslagplegers van de terreurgroep Al Qaida tot piloot waren opgeleid in de vliegschool van Dekkers in Florida. Hij kampte

Lees meer »

Diamantsector ontkent spanningen binnen raad van bestuur

Het vertrek van Ari Epstein als CEO bij Antwerp World Diamond Center (AWDC) heeft niets te maken met spanningen binnen het bestuur over maatregelen tegen Russische diamanten. Dat zegt de vertegenwoordiger van de diamantindustrie althans in een persbericht vrijdag, naar aanleiding van de speculaties over dat vertrek.

Lees meer »

Rode lantaarn Kortrijk verliest met 1-2 van leider Sporting Charleroi

Leider Sporting Charleroi heeft zondagnamiddag het slotduel van de tweede speeldag in de Relegation Play-offs van de Jupiler Pro League met 1-2 gewonnen bij rode lantaarn KV Kortrijk, dat een 1-0-voorsprong na rust nog volledig uit handen gaf.
The post Rode lantaarn Kortrijk verliest met 1-2 van leider Sporting Charleroi appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Meer kennis betekent minder honden in het asiel”: Dierenasiel Poezewoef en hondentherapeut Honden in Nesten organiseren cursus hondentaal

Dierenasiel Poezewoef in Poperinge en hondengedragstherapeut Annelies Nollet bij Honden in Nesten in Beselare zijn ervan overtuigd dat als jij je hond begrijpt en je hond jou begrijpt, er heel veel problemen voorkomen kunnen worden. organiseren binnenkort samen een cursus ‘hondentaal’. Daarom organiseren ze samen een cursus hondentaal.
The post “Meer kennis betekent minder honden in het asiel”: Dierenasiel Poezewoef

Lees meer »

Nederland verliest directe spoorverbinding met Zwitserland

Na bijna honderd jaar komt er op 15 juli een einde aan de dagelijkse treinverbinding tussen Nederland en Zwitserland, zo meldt de Nederlandse Volkskrant. De Duitse spoorwegen willen de ICE naar Bazel niet langer uitbaten. In plaats daarvan komt er in december 2024 een snelle trein naar München.

Lees meer »

“Tien minuten moeten rechtstaan voor iemand zijn plaats afstond”: zwangere vrouw klaagt over Londense metro, maar niet iedereen is akkoord

Een vrouw heeft op TikTok haar ongenoegen geuit over de ongalante manieren van de Londense metrogebruiker. “Ik ben 33 weken zwanger en niemand stond zijn plaats af aan mij”, klinkt het. “Het heeft tien minuten geduurd vooraleer een vrouw mij dan toch haar zitje aanbood.” De toekomstige moeder krijgt echter niet overal steun. “Waarom vroeg je niet gewoon of er

Lees meer »

KIJK. “We mochten niet richting publiek schieten”: zo verliep bezoek van koning Filip en koningin Mathilde 10 jaar geleden op de ‘14-18′-set

Deze zomer maakt de Studio 100-musical ‘14-18′ na 10 jaar zijn terugkeer. Tijdens de eerste voorstellingen in 2014 kwamen koning Filip, koningin Mathilde en kroonprinses Elisabeth ook naar één kijken. En daar kwamen toch wat veiligheidsmaatregelen bij kijken, herinnert acteur Peter Van de Velde zich. “In een van de eerste scènes moesten we richting het publiek schieten met het peloton,

Lees meer »