‘Spontane actie’ van deel van boeren dreigt economie zware klappen te geven, nu al kritiek: “Dit valt niet onder betogingsrecht”

Alle toegangswegen naar de haven van Antwerpen afsluiten. Als de oproep van de boeren voldoende gehoor krijgt, dan dreigt onze economie dinsdag een fikse klap te krijgen. Het plan krijgt veel kritiek. “Dit valt niet onder de uitoefening van betogingsrecht.”

 

Meer krantenkoppen in België

Federale Gerechtelijke Politie rolt netwerk van fraude met tankkaarten op

De Federale Gerechtelijke Politie Oost-Vlaanderen heeft op 27 februari een netwerk dat zich bezighield met tankkaartfraude opgerold. Bij zes huiszoekingen in Oost-Vlaanderen werden vijf verdachten gearresteerd. De onderzoeksrechter besliste om drie van hen onder aanhoudingsmandaat te plaatsen. Voorlopig wordt de fraude op minstens 162.500 euro begroot.

Lees meer »

Spiegeltheater kiest voor een tragikomedie van Mathias Sercu

Een rollercoaster van emoties, dat belooft de cast van ‘Een Sneeuwwit Vogeltje’ de toeschouwer van de jongste productie van het Spiegeltheater. Ze spelen het stuk zes keer met de première op 15 maart in de Spiegelkapel op de Ruiter.
The post Spiegeltheater kiest voor een tragikomedie van Mathias Sercu appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ze komt binnenkort terug boven water: Prinses Catherine zal de troepen inspecteren voor Trooping the Colour

Betrouwbare bronnen binnen het Britse leger lieten al horen dat prinses Catherine op 8 juni de troepen zal inspecteren voor de jaarlijkse Trooping the Colour-ceremonie. Dat wordt nu ook bevestigd door het Britse ministerie van Defensie. Ze neemt daarmee een van taken van koning Charles over, die nog in behandeling is voor kanker. Het wordt het eerste ingeplande event voor

Lees meer »

Een storm als een ander: tuimelkruid overspoelt Amerikaanse wegen en huizen

Duizenden ‘tumbleweeds’, in het Nederlands tuimelkruid of steppenrollers, overspoelen enkele steden in Utah en Nevada. Het is niet de eerste keer dat het invasieve onkruid in die regio rondvliegt, maar door hevig stormweer in het westen van de VS rolt er nu wel uitzonderlijk veel door de straten. Op beelden van bewoners is te zien hoe het tuimelkruid over autowegen

Lees meer »