‘Spontane actie’ van deel van boeren dreigt economie zware klappen te geven, nu al kritiek: “Dit valt niet onder betogingsrecht”

Alle toegangswegen naar de haven van Antwerpen afsluiten. Als de oproep van de boeren voldoende gehoor krijgt, dan dreigt onze economie dinsdag een fikse klap te krijgen. Het plan krijgt veel kritiek. “Dit valt niet onder de uitoefening van betogingsrecht.”

 

Meer krantenkoppen in België

Genk kan tegen Club rekenen op steun van Courtois, die aftrap komt geven

Racing Genk neemt het zondag thuis op tegen Club Brugge. Zowel Genk als Club zijn nog niet zeker van hun plekje in de Champions’ play-offs, dus een driepunter is cruciaal voor beide ploegen. De thuisploeg wordt alvast gesteund door doelman Thibaut Courtois die er de aftrap komt geven. Volg alles op de voet via onderstaande liveblog.

Lees meer »

Assisen scalpermoord – Vriend van beschuldigde: “Ik keek op naar Ridoan”

Op het assisenproces tegen Ridoan Oudaha (43) zijn de getuigenverhoren vrijdagmiddag afgerond. Enkele vrienden en kennissen verklaarden dat ze de beschuldigde blijven bezoeken in de gevangenis. Oudaha werd als vriendelijk, rustig en betrouwbaar omschreven.
The post Assisen scalpermoord – Vriend van beschuldigde: “Ik keek op naar Ridoan” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vals Facebookprofielen van presentator Xavier Taveirne proberen Radio2-luisteraars op te lichten

Er gaan enkele valse Facebookprofielen rond van Xavier Taveirne, die sinds kort het programma ‘Winwin’ presenteert op Radio2. Die oplichters doen zich voor als Xavier en delen cadeaus uit of vreemde links die tot phising kunnen leiden. Xavier wil nu op Facebook mensen waarschuwen voor die valse profielen en roept op om ze ook te rapporteren. “Ik zou dat nooit

Lees meer »

Schrikkelbaby Onno krijgt kraambezoek van Maaike Cafmeyer en de Droomfabriek: “Leuke verrassing na lange bevalling”

Emmelie Deschacht en Nikolaï Bruynsteen uit Veurne werden op 29 februari de trotse ouders van Onno. Het gezin kreeg in de materniteit van AZ West bezoek van Maaike Cafmeyer en een tv-ploeg van De Droomfabriek. “Meteen een herinnering voor het leven!”
The post Schrikkelbaby Onno krijgt kraambezoek van Maaike Cafmeyer en de Droomfabriek: “Leuke verrassing na lange bevalling” appeared first

Lees meer »

Assisen Scalpelmoord – Oudaha gebruikte eerder al geweld tegen het slachtoffer

Op het assisenproces tegen Ridoan Oudaha (43) zijn de getuigenverhoren over de persoonlijkheid van Jill Himpe (36) woensdagavond afgerond. Opnieuw benadrukten meerdere getuigen dat het slachtoffer bang was van haar agressieve ex-partner. Ook de problemen in hun hamburgerrestaurant kwamen aan bod.
The post Assisen Scalpelmoord – Oudaha gebruikte eerder al geweld tegen het slachtoffer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nu William verstek laat wegens ‘persoonlijke redenen’: wat is er allemaal aan de hand in Buckingham Palace?

Koning Charles werkt op halve kracht, prinses Catherine herstelt van een mysterieuze operatie, en nu valt ook kroonprins William (41) uit vanwege ‘persoonlijke redenen’. Het is van de sterfdag van Elizabeth II geleden dat het nog zo hard rommelde in het Britse koningshuis. Van dubbelzinnige persberichten tot plotse veranderingen in de planning: wat is er toch aan de hand achter

Lees meer »