IN BEELD. 450 gasten en veel toeschouwers: Europese royals nemen afscheid van laatste kroonprins van Italië

Diverse koninklijke gasten hebben zaterdag in Turijn afscheid genomen van prins Vittorio Emanuele, de laatste kroonprins van Italië. Onder anderen prins Albert van Monaco (65), groothertog Henri van Luxemburg (68) en koningin Sofia van Spanje (85) hebben de dienst in de kathedraal bijgewoond. 

Meer krantenkoppen in België

En we zijn vertrokken! Met 0-1 spanning in het EK-dorp Kortrijk

De openingsmatch van de Rode Duivels tegen Slovakije op het EK voetbal werd vanavond vertoond om 18 uur op het Nelson Mandelaplein. Een mooie opkomst voor de eerste wedstrijd, maar de sfeer sloeg na enkele minuten al om wanneer Slovakije een eerste doelpunt scoort.
The post En we zijn vertrokken! Met 0-1 spanning in het EK-dorp Kortrijk appeared first

Lees meer »

Lichte straffen voor zestal na gevecht op café in Oostduinkerke

Zes beklaagden zijn veroordeeld voor wederzijdse slagen en verwondingen tijdens een gevecht in danscafé De Viking in Oostduinkerke. Allen minimaliseerden ze de feiten, maar de rechter achtte hen toch schuldig. Ze kregen lichte straffen.
The post Lichte straffen voor zestal na gevecht op café in Oostduinkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kruispunt Nijverheidsstraat-Randweg wordt veiliger

Op 9 september starten er belangrijke werken ter hoogte van het kruispunt Nijverheidsstraat-Randweg (N399). Er worden verkeerslichten geplaatst, er komt een strook voor het (zwaar vracht)verkeer dat vanop de N399 de Nijverheidsstraat wil inslaan, en de fietspaden worden breder en veiliger gemaakt.
The post Kruispunt Nijverheidsstraat-Randweg wordt veiliger appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Uit het niets kreeg hij heel expliciete berichten”: vriendin van Rik Verheye kaart ongepast gedrag van vrouwen aan

Manon Fichefet (29), de vriendin van Rik Verheye (37), sprak in een interview met ‘Humo’ openhartig over hun relatie en de vrouwelijke aandacht die de acteur ontvangt. Ze wees daarbij ook op het vaak ongepaste gedrag van sommige vrouwen. “Ze doen alsof ze iets in zijn oor willen fluisteren, maar dan bijten ze in zijn oorlel”, vertelt ze.

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN. Bart De Wever start vandaag informatieronde en nodigt Vlaams Belang als eerste uit – Kranten koppen op mogelijk snelle regeringsvorming

Na zijn bezoek aan de koning gisteren, begint N-VA-voorzitter Bart De Wever vanmiddag met een informatieronde. Vlaams Belang komt eerst aan de beurt, daarna Vooruit, CD&V en Open Vld. Ook de koning ontvangt vandaag nog partijvoorzitters. Bekijk hier de definitieve resultaten van de Europese, federale en regionale verkiezingen. Volg alle ontwikkelingen over de federale en Vlaamse formaties via onze liveblog.

Lees meer »